Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC32MM Curiosity

Placa de dezvoltare PIC32MM Curiosity dispune de noua familie de microcontrolere ieftine PIC32MM "GPL" (PIC32MM0064GPL036), eXtreme Low Power (XLP), cu consum redus de putere.

by donpedro

Această placă este o platformă simplă și ușor de utilizat care facilitează evaluarea rapidă a microcontrolerelor PIC32MM, experimentarea și prototiparea aplicațiilor. Placa include, de asemenea, un programator/depanator și oferă o integrare perfectă cu MPLAB® X IDE și MPLAB Code Configurator de la Microchip pentru o configurare și dezvoltare facilă.

Familia PIC32MM dispune de periferice independente de nucleu, proiectate pentru a descărca de sarcini unitatea centrală de procesare, cum ar fi Celule logice configurabile (CLC) și PWM-uri MCCP (Multiple-output Capture Compare PWM) care ajută la realizarea de aplicații pentru controlul motoarelor BLDC fără senzori. Dispozitivele au obținut un punctaj CoreMark™ de 79 pentru o funcționare la 25 MHz, dispunând de instrucțiunile compacte microMIPS™, de nucleul microAptiv™ UC și de un set de regiștri ‘shadow’ pentru comutarea rapidă a contextului de întrerupere. ISA microMIPS combină instrucțiuni pe 16- și 32-biți pentru o dimensiune compactă a codului. (n.red.: un ‘shadow register’ este un registru creat în interiorul microcontrolerului cu scopul de a reține anumite date care vor fi folosite ulterior. Numele „shadow” implică duplicarea unei anumite valori și utilizarea ei ulterioară).

Datorită consumului său redus de putere, costului scăzut și capabilităților de expansiune, placa de dezvoltare PIC32MM Curiosity este ideală pentru dezvoltarea de aplicații care funcționează alimentate de la baterii, dispozitive portabile de monitorizare medicală și noduri de senzori IoT.

Placa oferă, de asemenea, diverse interfețe de utilizator, cum ar fi întrerupătoare, LED-uri, potențiometru și suportă o interfață MikroElektronika mikroBUS™ care vă permite să accesați un ecosistem de peste 300+ plăci click™, dând posibilitatea clienților să accelereze dezvoltarea prototipurilor de aplicații. În plus, comunicația Bluetooth® Low Energy poate fi adăugată cu ușurință folosind modulul BM71 de la Microchip.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC32MM Curiosity sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-32MM.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu