Compania Anritsu prezintă un analizor de spectru multifunctional, care combină nouă instrumente într-un singur dispozitiv

by donpedro

Compania Anritsu prezintă Field Master™ MS2080A, un analizor de spectru multifuncțional care integrează nouă instrumente într-un singur dispozitiv pentru eficientizarea timpului și a costurilor în cele mai solicitante medii din teren. Acoperind intervalul de frecvențe de la 9 kHz la 4 GHz, MS2080A este dotat cu performanțe și caracteristici fără precedent pentru un analizor de spectru compact și portabil, oferind beneficii distincte pentru aplicațiile de detectare a interferențelor și de instalare și întreținere (I&M) a stațiilor de bază 5G/LTE.

MS2080A combină o viteză de baleiaj rapidă de 45 GHz/s, funcții avansate pentru utilizator, cum ar fi localizarea sursei de interferențe prin triangulație și cele mai bune performanțe RF din clasa sa, inclusiv o precizie a amplitudinii de ±1 dB. În plus, acesta acceptă un analizor de cabluri și antene, powermetru (wattmetru) și analiză 5G/LTE, ceea ce îl face să fie un instrument ideal de uz general, care răspunde cerințelor de măsurare pentru rețelele wireless tradiționale și emergente.

Opțional, este disponibil un analizor de spectru în timp real (RTSA), care oferă analiză de spectru în timp real cu o probabilitate de interceptare (POI) de 2.5 µs. RTSA are o lățime de bandă de analiză de până la 40 MHz și un DANL de <-150 dBm, ceea ce îl face potrivit pentru captarea semnalelor intermitente și modulate digital care pot fi greu de identificat. Spectrogramele permit captarea, înregistrarea și afișarea semnalelor neregulate și în derivă.

MS2080A permite o gamă completă de măsurători pentru stații radio 5G în gama de frecvențe 1 (FR1) până la 4 GHz, inclusiv în banda C, astfel încât să suporte I&M în cazul stațiilor de bază 5G New Radio (NR) și LTE. Pentru măsurarea calității emițătorului, este furnizată analiza Gated sweep care permite verificarea precisă a purtătoarelor FR1. Pentru o testare OTA (Over-the-Air) precisă, MS2080A oferă o cartografiere a acoperirii pe întregul canal, bazată pe putere și pe măsurarea calității modulației 5G/LTE.

Proiectat pentru utilizare în condiții severe în teren

MS208080A este un analizor extrem de robust, care funcționează în cele mai dificile medii. Este singurul instrument din clasa sa care oferă protecție la suprasarcină continuă de 5 wați la intrarea RF, prevenind o deteriorare costisitoare a front-end-ului instrumentului atunci când este utilizat în apropierea emițătoarelor de mare putere sau în medii cu nivel ridicat de semnal.

Un ecran mare de 10-inch cu o rezoluție de 1280 × 800 respectă specificația strictă IK08 pentru lovituri directe și căderi. Funcțiile obișnuite sunt întotdeauna accesibile pe display-ul dispozitivului MS2080A, iar meniurile laterale se restrâng pentru a maximiza rezultatele grafice.

O carcasă suplă asigură gradul de protecție IP52 pentru a proteja instrumentul în timpul transportului sau în caz de ploaie. Cântărind mai puțin de 4 kg, MS2080A este mic, compact și ușor de transportat.

ANRITSU

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu