Farnell lansează a doua serie a podcastului la nivel global “The Innovation Experts”: Industria 4.0 și viitorul producției

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a lansat primul episod din seria a 2-a a podcastului global: “The Innovation Experts”. Explorând cele mai recente inovații din lumea electronicii, Seria 2 – Industria 4.0 și viitorul producției investighează modul în care unii dintre cei mai importanți producători de componente și soluții electronice din lume permit inovația tehnologică în cadrul Industrial Internet of Things (IIoT).

Noua serie de podcasturi va cuprinde interviuri exclusive cu Omega Engineering, Advantech, Eaton, ABB, Red Lion Controls și Schneider Electric. Informațiile valoroase împărtășite vor ajuta companiile de toate dimensiunile să profite de conceptele din spatele Industriei 4.0 și să implementeze o mare varietate de aplicații IIoT din lumea reală, acum și în viitor.

Simon Meadmore, Global Head of Supplier and Product Management, la Farnell, a declarat: “Deși Industrie 4.0 poate fi complexă și dificil de implementat în zonele industriale vechi, este posibil să se utilizeze multe dintre conceptele și abordările sale pentru a îmbunătăți considerabil eficiența fabricilor. Pornind de la expertiza rețelei noastre globale de furnizori și a clienților care au beneficiat de ajutorul lor, această nouă serie de podcasturi arată cum orice companie poate implementa noile tehnologii în unitățile de producție pentru a îmbunătăți performanța și a genera un ROI pozitiv. Amploarea cunoștințelor tehnice din seria de podcasturi susține poziția Farnell ca distribuitor de frunte în domeniul produselor IP&E și completează filozofia noastră de a oferi clienților acces direct la inovație, cu ajutorul unora dintre cei mai influenți oameni din industrie.”

Cu noi episoade lansate la fiecare două săptămâni, seria 2 a serialului “The Innovation Experts” va aborda subiecte critice, cum ar fi noul val al Industriei 4.0 și tendințele fabricilor inteligente, sinergia revoluției industriale cu electrificarea, puterea automatizării în IIoT și multe altele. Podcastul va fi o resursă valoroasă pentru cumpărători și ingineri proiectanți, dezvoltatori și ingineri de integrare a sistemelor, precum și pentru pasionații amatori de electronică care doresc să fie la curent cu noile tendințe, provocări, produse, software și aplicații.

Primul episod al seriei se concentrează pe modul în care companiile de procesare și de producție pot adopta principiile industriei 4.0 prin adoptarea digitalizării. Kevin Goohs, Director of IoT Implementation Strategy la Omega Engineering, discută despre căile inovatoare de modernizare a sistemelor industriale existente prin soluții vitale, cum ar fi senzorii și noile sonde digitale inteligente, pentru colectarea de informații în timp real în fabrică.

În prezent, toate datele dispozitivelor pot rezida într-o rețea internă, într-un cont cloud sau în ambele, pentru a satisface cerințele exigente ale aplicațiilor. Acest episod îi va ajuta pe utilizatorii finali să treacă cu încredere la o infrastructură de tip Industrie 4.0, prin înțelegerea monitorizării și controlului la margine (edge), a modului în care se pot identifica noi mecanisme de transmitere și analiză a datelor mari și a modului în care se pot efectua evaluări de proiecte pilot înainte de a se angaja în instalarea unui sistem complet.

Dave Beck, Global Director E-mech & Passives la Farnell, a declarat: “În cea mai recentă serie de podcasturi, am dorit să ascultăm opiniile unor experți de top care conduc inovația tehnologică de ultimă oră în lumea IIoT. Sunt încântat să pot împărtăși opiniile unora dintre cei mai mari producători de echipamente industriale de la nivel mondial pentru a afla cum oferă soluții optime pentru Industrie 4.0 și cum le permit clienților să revoluționeze operațiunile din industria de procesare și de producție. Sperăm că mediul ingineresc va considera că opiniile lor sunt edificatoare și informative și poate chiar vor servi drept sursă de inspirație pentru următoarea mare inovație”

Farnell a făcut investiții semnificative în ultimele 18-24 de luni ca răspuns la cererea tot mai mare de soluții industriale de înaltă calitate, extinzându-și gama cuprinzătoare de interconectare, pasive și electromecanice (IP&E) pentru a include cele mai recente soluții de la mărci globale de încredere. Farnell oferă asistență tehnică specializată 24/5 pentru pneumatică, automatizare industrială și tehnologie de control. De asemenea, clienții au acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicație, videoclipuri și webinarii pe site-ul Farnell.

The Innovation Experts este disponibil gratuit de la principalii furnizori de podcasturi, inclusiv Spotify, Apple Music, Alexa și alții.

Primul episod cu Omega Engineering, intitulat: Upgrading to Industry 4.0 using new and existing measurements, este disponibil acum pe hub-ul de resurse tehnice al Farnell.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu