Câștigați un depanator MPLAB Snap produs de Microchip

by donpedro

Depanatorul/programatorul MPLAB Snap permite depanarea și programarea microcontrolerelor flash PIC®, dsPIC®, AVR și SAM și a microprocesoarelor la prețuri accesibile, rapid și ușor, utilizând puternica interfață grafică cu utilizatorul a mediului de dezvoltare integrat (IDE) MPLAB X versiunea 5.05 sau o versiune ulterioară.

Mediul integrat de dezvoltare (IDE) MPLAB X este un software extensibil și extrem de configurabil care încorporează instrumente puternice pentru a vă ajuta să descoperiți, configurați, dezvoltați, depanați și calificați proiecte embedded pentru majoritatea microcontrolerelor și controlerelor de semnal digital.

MPLAB Snap poate fi conectat la un computer prin intermediul unei interfețe USB 2.0 de mare viteză și poate fi conectat cu ținta prin intermediul unui conector SIL (Single In-Line) cu 8-pini. Conectorul utilizează doi pini I/O ai dispozitivului și linia de reset pentru a implementa depanarea în circuit și ICSP™ (In-Circuit Serial Programming). Are toată viteza și caracteristicile de care utilizatorii începători au nevoie pentru a depana rapid prototipul lor.

Cu un microcontroler puternic SAME70 pe 32-biți la 300 MHz pentru iterații de depanare mai rapide, MPLAB Snap programează rapid. Pe lângă o tensiune extinsă a țintei, MPLAB Snap suportă interfețe avansate, cum ar fi JTAG cu 4 fire și Serial Wire Debug cu gateway de streaming de date, fiind în același timp compatibil înapoi cu plăcile demo, conectorii și sistemele țintă care utilizează JTAG cu 2 fire și ICSP.

Pentru a avea șansa de a câștiga un depanator în circuit MPLAB Snap produs de Microchip sau pentru a beneficia de o reducere de 15% la următoarea achiziție de la Microchip și transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-SNAP.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu