Mouser Electronics dă startul unei noi extinderi majore a centrului său global de distribuție

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., distribuitorul cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™ din industrie, lider în lansarea de noi produse (NPI), își extinde și mai mult sediul global și centrul de distribuție pentru a continua să răspundă nevoilor afacerii sale în plină dezvoltare și în următorul deceniu. Compania a dat recent startul lucrărilor la o clădire de peste 38.000 de metri pătrați, cu trei etaje, care va extinde centrul său de distribuție, situat la sud de Dallas-Fort Worth, Texas.

După finalizarea noii construcții, sediul global de 78 de acri (peste 30 hectare) și centrul uriaș de distribuție al Mouser vor avea o suprafață de aproape 1,5 milioane de metri pătrați pentru a găzdui stocul vast al Mouser de 1 milion de coduri SKU unice pentru produse și tehnologii de la peste 1.200 de producători de componente electronice. Noua clădire va dispune de un plan de etaj cu trei mezanine, automatizare avansată și un pod suspendat (skybridge) de legătură cu clădirea existentă a centrului de distribuție. În ansamblu, noua construcție va consolida poziția Mouser ca având unele dintre cele mai avansate departamente de recepție, de preluare a comenzilor și de expediere din sfera comerțului electronic. Pentru o privire extinsă asupra modului în care Mouser combină logistica excepțională a depozitului, automatizarea de vârf și puterea oamenilor, accesați https://eu.mouser.com/video/?play=6304627371001.

În primăvara anului 2022, Mouser a finalizat instalarea a 120 de platforme de ridicare verticală (VLM), cea mai mare instalație VLM din lume. VLM-urile sunt, în esență, dulapuri verticale uriașe de depozitare, completate cu rafturi și un extractor automat pentru a aduce componentele la postul de lucru al angajatului. Acest lucru sporește eficiența și spațiul pe podea și poate reduce timpul de mers al unui angajat cu 45% sau mai mult.

Pe lângă instalația VLM masivă, centrul de distribuție Mouser dispune de mai multe mașini Ultipack și I-Pack – un sistem automatizat sofisticat de sigilare și etichetare a expedierilor care poate procesa până la 14 comenzi pe minut – precum și de un sistem OPEX Perfect Pick pentru consolidare și un sistem AutoStore.

Deși adoptarea unei automatizări de ultimă generație acționează în primul rând ca mijloc de creștere a eficienței, productivității, preciziei și vitezei, sistemele permit, de asemenea, operațiuni mai durabile și o mai bună satisfacție a clienților.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu