Farnell comercializează noua generație de osciloscoape Tektronix MSO, Seria 2

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, livrează acum noul osciloscop Tektronix MSO (Mixed Signal Oscilloscope), seria 2. Acest instrument de ultimă generație reprezintă un progres major în ceea ce privește testarea și măsurarea performanțelor, versatilitatea și portabilitatea, permițând inginerilor să detecteze și să rezolve perfect problemele atât în laborator, cât și pe teren.

Tektronix MSO Seria 2 este un produs cu adevărat inovator, construit de ingineri, pentru ingineri și este potrivit pentru proiecte embedded, aplicații industriale, auto și electronice de putere. Proiectat pentru a fi ușor de utilizat, MSO din seria 2 dispune de aceeași interfață premiată inclusă în osciloscoapele Tektronix de performanță superioară, cum ar fi seriile 4, 5 și 6. Utilizatorii noi și cei experimentați se pot bucura acum de acces rapid la toate măsurătorile și setările necesare pentru a efectua o depanare intuitivă și o validare critică a semnalelor, mai rapid ca oricând.

Având în vedere că mulți ingineri și tehnicieni lucrează în diverse locații, iar acum activitatea în regim de lucru hibrid este o practică obișnuită, posibilitatea de a dispune de echipamente de testare foarte performante cu care să poată colabora în echipă este o necesitate. Seria 2 MSO conține instrumente software integrate nativ pentru a permite inginerilor să colaboreze, să soluționeze problemele și să depaneze în funcție de fusul orar. De asemenea, acesta include TekDrive, un spațiu de lucru de testare și măsurare în cloud, unde inginerii pot încărca, stoca, organiza și partaja date de la un dispozitiv conectat.

Designul elegant și ușor și ecranul tactil de înaltă rezoluție de 10,1 inch revoluționează modul în care lucrează inginerii. Capabilitățile generatorului opțional de funcții arbitrare de 50 MHz și ale generatorului de modele, voltmetrului și contorului de frecvență încorporate oferă o mai mare versatilitate într-o singură unitate, reducând în același timp necesitatea ca utilizatorii să achiziționeze sau să transporte mai multe instrumente. Cu o grosime de doar 38 mm și o greutate de numai 1,8 kg, este primul osciloscop “entry-level” din industrie care încape într-o geantă de laptop.

Caracteristicile cheie ale MSO Seria 2 includ:

  • Lățimi de bandă de la 70 MHz-500 MHz
  • Două sau patru intrări pentru canale analogice
  • 16 canale digitale (disponibile cu o versiune viitoare de software)
  • Rată de eșantionare de 2,5 GS/s
  • Generator de funcții arbitrare de 50 MHz opțional
  • Generator de modele, voltmetru și contor de frecvență încorporat
  • Bateria opțională asigură până la opt ore de alimentare

Tektronix oferă opțiuni de extindere a garanției pentru seria 2 MSO de la un an la trei sau cinci ani și oferă un plan de servicii “Total Product Protection” la preț redus atunci când este achiziționat împreună cu osciloscopul.

James McGregor, Global Head of Test, Tools & Production Supplies la Farnell a declarat: “Suntem încântați să ajutăm la lansarea pe piață a următoarei generații de osciloscoape de la Tektronix. Seria 2 MSO va fi bine primită de proiectanți, tehnicieni de service și studenți, care vor aprecia cu toții acest osciloscop de înaltă performanță, versatil și portabil. Cu Seria 2 MSO, inginerii vor putea realiza noi fluxuri de lucru neimaginate până acum pe un osciloscop.”

Tektronix, Inc. oferă de peste 75 de ani soluții de testare, măsurare și monitorizare inovatoare, precise și ușor de utilizat, care rezolvă probleme, deblochează informații și conduc la descoperiri. Compania se mândrește cu faptul că lucrează îndeaproape cu clienții pentru a se asigura că aceștia dispun de instrumentele necesare pentru a accelera fluxurile de lucru de proiectare în mod eficient și precis.

Farnell oferă o gamă completă de instrumente de testare, unelte și consumabile de producție din stoc, recunoscute pe piață, pentru a sprijini proiectarea și testarea electronică, fără valoare minimă a comenzii și cu un program de reduceri educaționale. Clienții au acces gratuit la resurse online, foi de date, note de aplicații, videoclipuri și webinarii și un suport tehnic excelent, disponibil 24/5 în limba locală.

Osciloscopul Tektronix MSO Seria 2, nou-venit pe piață, este acum disponibil de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu