Mouser stochează cele mai noi soluții de senzori pentru un set divers de aplicații

by donpedro

Mouser Electronics, Inc. continuă să își extindă portofoliul de soluții de senzori pentru a răspunde cererii în creștere într-o gamă tot mai diversă de aplicații. Distribuitorul autorizat la nivel mondial stochează cei mai recenți senzori de mediu de la producători de top, precum Sensirion, pe lângă senzorii calificați pentru automobile de la ams OSRAM și un nou senzor inteligent AI cu autoînvățare de la Bosch pentru utilizare în dispozitive purtabile și auditive.

Iată o selecție a numeroșilor senzori disponibili în prezent la Mouser:

  • BHI260AP, senzorul inteligent AI cu autoînvățare de la Bosch este prezentat ca fiind primul senzor AI cu autoînvățare din lume pentru dispozitive purtabile și auditive. BHI260AP integrează o unitate de măsurare inerțială (IMU) pe șase axe, un microcontroler programabil pe 32-biți și funcționalități software într-o soluție de tip SiP (sistem în pachet).
    https://eu.mouser.com/newsroom/publicrelations-bosch-bhi260ap-sensor-2022final/
  • Senzorul magnetic de poziție de înaltă rezoluție AS5172E de la ams OSRAM are o construcție calificată AEC-Q100 de gradul 1 și oferă performanțe durabile pentru aplicații auto, cum ar fi pedalele de frână și de gaz, sistemele de măsurare a nivelului de combustibil, senzorii de unghi de direcție și potențiometre fără contact. https://eu.mouser.com/newsroom/publicrelations-ams-osram-as5172e-2022final/

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu