Farnell extinde portofoliul de produse Toshiba

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, și-a consolidat parteneriatul global cu Toshiba Electronics Europe GmbH (Toshiba), ceea ce a dus la o extindere semnificativă a liniei de produse și la creșterea stocului de produse.

Gama de produse Toshiba disponibile la Farnell va crește la 800 de dispozitive, ajungând la peste 1000 de articole până în 2023, în timp ce noi produse vor fi, de asemenea, introduse pe parcursul anului 2022 și ulterior.

(de la stânga la dreapta) Ian Wilson, Senior Manager – Distribuție și Vânzări la Toshiba și Simon Meadmore, Vicepreședinte al departamentului de management al produselor și furnizorilor la Farnell.

Noua colaborare recunoaște schimbările rapide în modul în care clienții selectează acum componentele pentru proiectele noi și existente, în urma recentei pandemii și a deficitului de aprovizionare cu semiconductori. Farnell distribuie cu succes o gamă mică de articole de bază ale Toshiba de mai mulți ani. Cu toate acestea, portofoliul îmbunătățit se va axa pe gama Toshiba, lider de piață, de optocuploare, relee opto (MOSFET), MOSFET-uri de putere de joasă și înaltă tensiune, IGBT-uri discrete, diode și tranzistoare de semnal mic, redresoare de tensiune, soluții logice și de control al motoarelor.

Simon Meadmore, Vicepreședinte al departamentului de management al produselor și furnizorilor la Farnell, declară: “Farnell întreține o relație de succes de lungă durată cu Toshiba, iar acesta este momentul potrivit pentru a ne extinde gama cu această marcă puternică și respectată. Clienții noștri se pot bucura acum de o disponibilitate sporită a produselor Toshiba, împreună cu accesul rapid la tehnologii noi pe piață. Noul acord consolidează relația globală dintre Toshiba, Farnell și Avnet Group. Ne-am angajat să lansăm în mod regulat noi dispozitive pentru a ne îmbunătăți portofoliul existent de la Toshiba.”

Ian Wilson, Manager Senior – Distribuție și Vânzări la Toshiba a comentat: “În aceste vremuri de penurie globală, este important să ne amintim că trebuie să ne consolidăm sprijinul pentru a răspunde nevoilor comunității de ingineri care continuă să proiecteze, să califice, să actualizeze și să repare cu cele mai recente componente.”

Toshiba dezvoltă, produce și furnizează o gamă largă de soluții inovatoare de semiconductori pentru aplicații din domeniul auto, industrial, Internetul lucrurilor (IoT), controlul mișcării, telecomunicații, rețele, bunuri de larg consum și electrocasnice. Compania este specializată în proiectarea de sisteme de alimentare și soluții de control al motoarelor.

Toshiba urmărește să ofere clienților un acces mai mare la noile tehnologii, valorificând puterea rețelei globale de distribuție Farnell.

Farnell este ferm ancorată ca parte integrantă a grupului Avnet, ceea ce asigură clienților sprijin în toate etapele ciclului de dezvoltare a produsului, inclusiv introducerea produsului, furnizarea de mostre, dezvoltarea, producția în masă și managementul sfârșitului de ciclu de viață.

Farnell oferă o gamă extinsă de produse din portofoliul său cuprinzător de semiconductori pentru a veni în sprijinul inginerilor proiectanți. Clienții au, de asemenea, acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicații, videoclipuri, webinarii și asistență tehnică 24/5.

Gama de produse Toshiba, aflată în continuă creștere, este acum disponibilă pentru livrare rapidă de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu