Nexperia lansează cele mai mici MOSFET-uri DFN din lume

by donpedro

Nexperia, expertul în semiconductori esențiali, a anunțat lansarea unei noi game de MOSFET-uri de 20 V & 30 V în cea mai mică capsulă DFN din lume, DFN0603. Nexperia oferă deja dispozitive de protecție ESD în această capsulă, dar a reușit acum să o aducă în portofoliul lor de MOSFET-uri, o performanță încă neegalată în industrie.

Următoarea generație de dispozitive portabile și audibile încorporează noi niveluri de inteligență artificială (AI) și învățare automată (ML), creând mai multe provocări pentru proiectanții de produse. În primul rând, spațiul disponibil pe placă este foarte limitat pe măsură ce se adaugă funcționalități, în plus, disiparea căldurii devine o problemă în condițiile în care consumul de energie crește.

Nexperia s-a bazat pe deceniile sale de experiență în calitate de lider al industriei în producția de componente discrete și a creat această gamă inovatoare de MOSFET-uri compacte pentru a depăși cu succes ambele probleme. Capsula DFN0603 cu profil ultra-redus, care măsoară doar 0,63 × 0,33 × 0,25 mm, utilizează cu 13% mai puțin spațiu decât MOSFET-urile din următoarea capsulă mai mică (DFN0604). În mod impresionant, această reducere a dimensiunilor a fost realizată fără a compromite performanța dispozitivului – de fapt, RDS(on) al acestor dispozitive a fost redusă cu 74%, contribuind la îmbunătățirea eficienței și permițând astfel proiectanților de echipamente portabile să obțină o densitate de putere și mai mare.

Această nouă gamă de MOSFET-uri de mici dimensiuni include:

  • PMX100UN Trench MOSFET canal N de 20 V
  • PMX100UNE Trench MOSFET canal N, de 20 V, cu protecție ESD de 2 kV (HBM)
  • PMX300UNE Trench MOSFET canal N, de 30 V
  • PMX400UP Trench MOSFET canal P, de 20 V

Nexperia are în plan să adauge încă două MOSFET-uri la această gamă mai târziu în 2022.

Mostrele sunt disponibile acum. Pentru mai multe informații, inclusiv specificațiile și fișele tehnice ale produselor, vă rugăm să vizitați: https://www.nexperia.com/DFN0603-MOSFETs

Nexperia

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu