Câștigați un kit de evaluare SAM C21 Xplained Pro produs de Microchip

by donpedro

Kitul de evaluare SAM C21 Xplained Pro este o platformă hardware pentru evaluarea microcontrolerului (MCU) ATSAMC21J18A. Susținut de platforma de dezvoltare Studio, kitul oferă acces ușor la caracteristicile ATSAMC21J18A și explică modul de integrare a dispozitivului într-un proiect personalizat.

Incluzând pe placă un depanator, platforma de evaluare Xplained Pro a seriei de microcontrolere elimină nevoia de instrumente externe pentru programarea sau depanarea circuitului ATSAMC21J18A. Kitul oferă periferice suplimentare pentru a extinde caracteristicile plăcii și pentru a facilita dezvoltarea de proiecte personalizate.

Seria de dispozitive SAM C, de 5V, Cortex M0+ de la Microchip a fost proiectată pentru operare în aplicații industriale și comerciale în medii zgomotoase. Aceste produse dispun de periferice robuste pentru comunicații, inclusiv SERCOM și CAN FD, precum și de periferice avansate pentru controlul motoarelor și PTC (Peripheral Touch Control) pentru dezvoltarea unor interfețe cu utilizatorul robuste.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare SAM C21 Xplained Pro de la Microchip sau pentru a primi 15% reducere la următoarea achiziție de produse Microchip și transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-SAMC21.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu