Programator/depanator universal cu operare Wi-Fi

by donpedro

MikroElektronika (MIKROE) a lansat UNI CODEGRIP, un programator și depanator universal destinat arhitecturilor de microcontrolere ARM® Cortex®-M, RISC-V, PIC®, dsPIC, PIC32 și AVR. CODEGRIP permite proiectanților să programeze și să depaneze proiectele lor atât prin Wi-Fi, cât și prin USB-C.

În timp ce interfața conectorului USB-C oferă performanțe și fiabilitate îmbunătățite, în comparație cu conectorii USB tip A/B utilizați în mod tradițional, conectivitatea wireless redefinește modul în care poate fi utilizată placa de dezvoltare. De exemplu, dispozitivul CODEGRIP poate fi amplasat în locații greu accesibile, cum ar fi mediile periculoase, unitățile agricole sau clădirile înalte, oferind în același timp acces complet la depanare și programare.

Interfața grafică a utilizatorului (GUI) din suita CODEGRIP este clară, intuitivă și ușor de învățat, oferind o experiență de utilizare foarte plăcută. Sistemul HELP încorporat oferă îndrumări detaliate pentru fiecare aspect al suitei CODEGRIP. Modulul este disponibil atât ca dispozitiv independent, cât și ca un instrument integrat pe placă.

MikroElektronika

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu