Accelerometrul MEMS de la Analog Devices oferă o putere extrem de redusă pentru aplicații industriale și de sănătate

by donpedro

Analog Devices, Inc. (ADI) a lansat un accelerometru MEMS cu trei axe conceput pentru o gamă largă de aplicații industriale și de sănătate, inclusiv monitorizarea semnelor vitale, aparate auditive și dispozitive de măsurare a mișcării. Accelerometrul ADXL367 îmbunătățește consumul de energie de două ori față de o generație anterioară a dispozitivului (ADXL362), îmbunătățind în același
timp performanțele de zgomot cu până la peste 30 de procente.
Noul accelerometru oferă, de asemenea, un timp de funcționare prelungit pe teren care maximizează durata de viață a bateriei și reduce frecvența și costurile de întreținere.
•Descărcați fișa tehnică, comandați mostre și plăci de evaluare: https://www.analog.com/ADXL367
•Intrați în contact cu inginerii și experții în produse ADI pe EngineerZone™, o comunitate de asistență tehnică online: https://ez.analog.com

ADXL367 consumă doar 0,88μA la o rată de date de ieșire de 100Hz și 180nA în modul de trezire declanșat de mișcare. Spre deosebire de accelerometrele care utilizează cicluri de putere pentru a obține un consum redus de energie, ADXL367 nu dedublează semnalele de intrare prin subeșantionare, ci eșantionează întreaga lățime de bandă a senzorului la toate ratele de date.

Caracteristici principale ale ADXL367:
•200nW pentru detectarea mișcării în modul de trezire și 970nW în măsurare.
•Memorie FIFO ‘deep multimode’, senzor de temperatură încorporat, ADC intern pentru conversia sincronă a unei intrări analogice suplimentare, detectare bătaie simplă, dublă și mașină de stare pentru a preveni o declanșare falsă.
•Funcționează la tensiuni de alimentare de până la 1,1V, permițând utilizarea unei baterii cu o singură celulă fără convertoare externe de amplificare.
•Prevăzut cu funcție pentru controlul extern al timpului de eșantionare și/sau ceas extern.
•Caracteristicile digitale bogate, cum ar fi detectarea unei singure/duble bătăi, a căderii libere și a activității, reduc cerințele de calcul pentru microprocesorul gazdă și îmbunătățesc și mai mult consumul de energie al sistemului.

Analog Devices

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu