Popularul jurnal ‘e-Tech’ de la Farnell revine pe piață cu un aspect nou

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a relansat popularul său ‘e-Tech Journal’ sub un aspect complet nou. Revista online, de care se bucură inginerii din întreaga lume de peste 10 ani, revine cu un prim număr axat pe ‘Viitorul tehnologiei wireless de astăzi’.

Tech Journal oferă o perspectivă tehnică aprofundată asupra noilor tehnologii, împreună cu analize și explicații din partea furnizorilor, a experților din industrie și a inginerilor Farnell cu privire la principalele tendințe care modelează industria electronică de astăzi.

Primul număr al jurnalului recent actualizat îi poartă pe cititori în lumea soluțiilor de conectivitate wireless. În ultimii ani, piața wireless a cunoscut o dezvoltare fulminantă, pe măsură ce numărul de dispozitive wireless care transferă date a crescut exponențial. Fiind un factor cheie al Internetului lucrurilor (IoT), creșterea numărului de dispozitive interconectate stimulează cererea de soluții wireless cu consum mic de energie și costuri reduse, care permit aplicații imposibil de realizat până acum.

Cliff Ortmeyer, Director Global de Marketing Tehnic la Farnell și Editor al e-Tech Journal, a declarat: “”Jurnalul nostru e-Tech a fost o publicație populară în cadrul comunității de ingineri timp de mai mulți ani și, după o scurtă pauză, suntem încântați să o readucem în actualitate cu caracteristici noi și un aspect îmbunătățite. Farnell se străduiește să își sprijine clienții nu doar prin servicii de distribuție de primă clasă, ci și prin asigurarea accesului inginerilor la tendințe și informații de ultimă oră din industrie. e-Tech Journal este doar una dintre numeroasele resurse de informații gratuite disponibile la Farnell pentru a sprijini inginerii în activitatea lor și sperăm că sunt la fel de încântați ca și noi de revenirea jurnalului pe piață.”

Jurnalul e-Tech poate fi descărcat gratuit, iar prima ediție acoperă mai multe subiecte fierbinți, printre care:

  • Bluetooth: alegerea inteligentă pentru IoT industrial.
  • Ce este 5G? Tot ce trebuie să știți.
  • Facilitarea încărcării wireless în dispozitive subțiri și compacte.
  • Protocoale de rețea wireless IoT.
  • Tehnologie wireless pentru fiecare aplicație.

Jurnalul tehnic al Farnell, este disponibil pentru descărcare gratuită aici, iar cititorii pot aștepta deja cu nerăbdare cel de-al doilea număr, care se va axa pe Managementul și Protecția Energiei, programat pentru luna mai.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu