Farnell comercializează dispozitivele de protecție IsoMOV™ de la Bourns.

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, stochează acum protecțiile IsoMOV™ de la Bourns.

Această componentă inovatoare de protecție a fost desemnată ca fiind o descoperire semnificativă în proiectarea dispozitivelor MOV și a câștigat premiul “Electronic Products Passives Product of the Year” în februarie 2022. Lansarea unui astfel de produs important ridică și mai mult Farnell la rangul de partener de distribuție de top care oferă clienților produse revoluționare care pot rezolva provocările complexe de proiectare.

Dezvoltarea familiei de dispozitive de protecție IsoMOV™ de la Bourns este una dintre cele mai revoluționare descoperiri tehnologice în domeniul protecției la supratensiune realizate în ultimele decenii. Printre aplicații se numără sistemele de încărcare a vehiculelor electrice, sursele de alimentare industriale, comunicațiile prin linii de alimentare, echipamentele de mare viteză pentru tehnologia informației și comunicațiilor (ICT), precum și o gamă largă de aplicații în medii dificile sau la distanță, expuse, unde reparațiile pot fi atât dificile din punct de vedere fizic, cât și costisitoare de efectuat.

Designul hibrid al dispozitivului de protecție IsoMOV (GDT și MOV) complet integrat oferă o soluție de protecție de top pe piață care rezolvă problemele legate de defectările MOV-urilor, oferind în același timp performanțe de supratensiune, durată de viață operațională și fiabilitate a dispozitivului considerabil îmbunătățite.

Proiectanții de produse pot acum să adapteze sau să îmbunătățească protecția împotriva supratensiunilor fără a fi nevoiți să facă compromisuri în ceea ce privește performanța, dimensiunea, costul sau reproiectarea. Dispozitivele de protecție IsoMOV™ permit producătorilor să renunțe la alternativele de proiectare a protecției împotriva supratensiunilor mai mari, în general mai puțin performante și adesea mai costisitoare.

Caracteristicile cheie ale dispozitivelor de protecție IsoMOV™ disponibile acum la Farnell includ:

  • O componentă de protecție hibridă care integrează funcția GDT direct în MOV-ul propriu-zis, oferind un nivel ridicat de performanță a protecției împotriva supratensiunilor, durată de viață operațională și fiabilitate sporită a dispozitivului.
  • Combinarea a două dispozitive într-o singură capsulă permite funcției GDT să blocheze curenții de scurgere prin MOV care pot duce la defecțiuni premature, făcând MOV-ul indiscutabil mai robust, fără a adăuga componente suplimentare în proiectarea circuitului.
  • Dispozitivele de protecție IsoMOV™ permit proiectanților să adapteze mai bine performanțele de protecție la supratensiune la cerințele lor de spațiu și le permit să își actualizeze protecția la supratensiune MOV pentru a include beneficiul dovedit al izolării GDT fără o reproiectare a PCB-ului.
  • Dispunerea pinilor la standard industrial oferă posibilitatea înlocuirii fără probleme a MOV-urilor standard de aceeași mărime.

Simon Meadmore, Vice President of Product and Supplier Management la Farnell a declarat: “Suntem încântați că, în prezent, clienții noștri pot achiziționa de la noi dispozitivele de protecție Bourns IsoMOV™. Farnell felicită echipa de dezvoltare pentru câștigarea acestui premiu prestigios și ne bucură faptul că proiectanții pot obține acum nivelul potrivit de protecție împotriva supratensiunilor pentru aplicațiile lor, fără a fi nevoiți să facă compromisuri în ceea ce privește performanța, dimensiunea, costul sau reproiectarea.

Craig Shipley, Vice President/General Manager al diviziei Bourns Circuit Protection, a declarat: “Felicit întreaga echipă care a făcut posibilă realizarea dispozitivelor de protecție IsoMOV™ și pentru că au reușit să soluționeze pentru proiectanți o problemă complexă de protecție a circuitelor. Acest concept eficient oferă proiectanților o opțiune care economisește spațiu, este mai performantă și, în general, mai puțin costisitoare. Inginerii nu vor mai fi nevoiți să facă compromisuri pentru a-și satisface nevoile de protecție.”

El a continuat “Suntem foarte încântați să câștigăm premiul ” Product of the Year”, deoarece ne întărește dorința de a oferi o valoare excepțională clienților noștri și de a le îmbunătăți aplicațiile de astăzi și din viitor.”

Bourns, Inc. este un producător și furnizor de top de senzori de poziție și de viteză, soluții de protecție a circuitelor, componente magnetice, module microelectronice, panouri de control și produse rezistive. Având sediul central în California, SUA, Bourns se adresează unui spectru larg de piețe, printre care se numără cea auto, industrială, de consum, de comunicații, medicală non-critică de susținere a vieții (risc scăzut/mediu), audio/video și diverse alte segmente de piață.

Dispozitivele de protecție IsoMOV™ de la Bourns sunt disponibile acum de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu