Mouser Electronics semnează un acord de distribuție globală cu ISI pentru a furniza module PCIe XMC de înaltă performanță

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI) din industrie, cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™, a anunțat un nou acord de distribuție cu Interconnect Systems International (ISI), o companie Molex și furnizor de top de soluții de procesare a semnalelor și de achiziție de date. Echipele de proiectare hardware, software și FPGA IP ale ISI oferă produse inovatoare care permit realizarea unor sisteme mai rapide și mai inteligente.

Prin acest acord, Mouser oferă acum modulele ISI PCI Express XMC, inclusiv XU-AWG, care dispune de două conexiuni seriale de mare viteză, cu 8 benzi, care acceptă PCIe Gen 3. Cardul XU-AWG XMC dispune de două convertoare digital-analogice (DAC) de la Analog Devices AD9162 pe 16-biți, cu operare standard la o rată de actualizare de 5 GSPS. Modulul suportă interpolare de la 1x la 24x cu o aliniere de sincronizare între canale mai mică de o nanosecundă. Sunt furnizate intrări pentru a suporta semnale de ceas și de declanșare externe pentru sincronizarea între mai multe module pentru un număr scalabil de canale RF. Un FPGA Xilinx Kintex® Ultrascale XCKU060 cu 4 GBytes de memorie RAM DDR4 susține nucleul DSP de înaltă performanță pentru aplicații solicitante, cum ar fi radarele și generarea de IF wireless.

Mouser oferă, de asemenea, modulul XA-160M PCI Express XMC pentru aplicații de mare viteză de stimulare-răspuns, ultrasunete și servo-control. Modulul dispune de două intrări ADC de 160 MSPS pe 16-biți și două ieșiri DAC de 615 MSPS pe 16-biți. Interfața PCIe dispune de un sistem flexibil și extensibil de pachete de date cu viteze de date de până la 1600 Mbytes pe secundă (Mbps). O serie de moduri de sincronizare și de declanșare interne și externe oferă flexibilitate aplicativă și scalabilitate multimodulară. Un dispozitiv FPGA Xilinx Artix®-7 FPGA susținut de o memorie de 256 Mx16 asigură controlul achiziției de date, procesarea semnalelor, stocarea temporară (buffering) și funcții de interfață de sistem. Utilizând setul de instrumente FrameWork Logic, logica XA-160M poate fi complet personalizată folosind platformele VHDL și Simulink.

Adaptorul ISI PCIe XMC x8 lane permite utilizarea unui modul XMC într-un slot PCI Express. Modulul XMC este compatibil cu VITA 42.3 și suportă până la opt benzi PCI Express. Adaptorul este complet transparent pentru PCI Express, toate semnalele de pe magistrala gazdă PCI Express fiind conectate direct la modulul XMC.

Pentru a afla mai multe despre produsele ISI disponibile la Mouser Electronics, accesați: https://www.mouser.com/manufacturer/isi/

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu