Murata se asociază cu Ignion pentru a ajuta la accelerarea și simplificarea proiectării IoT

by donpedro

Murata a încheiat un parteneriat tehnologic cu producătorul de antene Ignion. În cadrul acestuia, componentele Murata vor fi folosite ca bază pentru a fi dezvoltate cu ajutorul Antenna Intelligence Cloud de la Ignion. Noul serviciu online oferă proiectantului un serviciu de cloud computing pentru antene și de inteligență artificială, permițând dezvoltatorilor IoT să integreze corect și rapid Virtual Antenna® în propriile produse. Soluția utilizează învățarea automată pentru a crea o simulare realistă a performanței din lumea reală a dispozitivului final, oferind un suport de proiectare precis și fiabil pentru ecosistemul IoT.

Valorile Q ridicate și toleranțele stricte ale condensatoarelor ceramice și ale bobinelor RF de la Murata vor fi esențiale pentru serviciul Ignion bazat pe cloud, facilitând un proces de integrare a antenelor mai fiabil și mai previzibil. Tehnologia dovedită ajută la optimizarea performanțelor RF ale dispozitivelor conectate, reducând substanțial costurile de dezvoltare și scurtând timpul de introducere pe piață.

Ignion a dezvoltat serviciul Antenna Intelligence Cloud pentru a alimenta inovația și versatilitatea în proiectarea de produse finale IoT. Acesta exploatează simularea avansată cu ajutorul învățării automate, eliminând cerința de a iniția dezvoltarea de hardware fizic. Soluția ajută dezvoltatorii să îndeplinească cerințele în continuă evoluție ale 5G, Wi-Fi 6E, LoRaWAN și UWB, precum și ale dispozitivelor cu radiouri multiple.

Murata
Ignion

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu