Construiți aplicații multimedia simplu și rapid folosind plăcile de dezvoltare cu afișaj inteligent Mikromedia de la MIKROE

by donpedro

MikroElektronika (MIKROE), producătorul de soluții embedded care reduce considerabil timpul de dezvoltare prin furnizarea de produse hardware și software inovatoare bazate pe standarde dovedite, lansează un portofoliu de peste 100 de plăci de dezvoltare pentru afișaje inteligente care permit realizarea simplă și rapidă a aplicațiilor multimedia. Gama de produse mikromedia a companiei reprezintă cel mai mare portofoliu de display-uri inteligente din industrie și include o gamă largă de dimensiuni, stiluri și opțiuni de ecran tactil.

LCD-urile TFT Mikromedia sunt disponibile cu diagonală de la 2,8 inch ( modelele mikromedia 3) la 7 inch (mikromedia 7), cu sau fără rame, pentru a se potrivi cu o mare varietate de microcontrolere, inclusiv Microchip PIC, STMicro STM32, TI TIVA și NXP Kinetis. Dispozitivele includ funcționalitatea ecranului tactil capacitiv și un circuit integrat CODEC audio cu procesor DSP, oferind o soluție completă pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor multimedia și a celor centrate pe interfețe grafice.

Cu toate acestea, display-urile mikromedia nu se limitează doar la aplicațiile bazate pe multimedia. Conexiunea USB, detecția digitală a mișcării, capabilitatea de încărcare a bateriei și includerea unui cititor de carduri SD extind gama largă de aplicații suportate. Headerele de pini standardizate permit utilizatorului să acceseze pinii disponibili ai microcontrolerului, adăugând un alt nivel de flexibilitate a aplicațiilor, iar prin utilizarea shield-urilor mikromedia de la MIKROE, conectivitatea poate fi extinsă și mai mult cu ajutorul soclurilor mikroBUS™, a conectorilor suplimentari, a perifericelor și multe altele.

MIKROE lansează un produs nou în fiecare zi la ora 10:00, iar multe companii de microcontrolere de top, inclusiv Microchip, NXP, Infineon, Dialog, STM, Analog Devices Renesas și Toshiba, includ acum soclul standard mikroBUS al companiei pe plăcile lor de dezvoltare. Pentru mai multe informații despre gama completă de peste 100 de afișaje inteligente mikromedia de la MIKROE, vizitați https://www.mikroe.com/mikromedia.

MikroElektronika

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu