Disponibile oricând: Display-urile OLED

by donpedro

Disponibilitatea componentelor în industria electronică este în prezent un subiect intens dezbătut. În cele mai multe cazuri, este suficientă o singură componentă selectată nechibzuit pentru a provoca o oprire totală a producției în cazul în care există întreruperi în lanțul de aprovizionare.

Sursa imaginii: DISPLAY VISIONS 

Afișajele OLED din seria “EA OLED” sunt disponibile din stoc – acum și în următorii 10 ani – fără modificări tehnice. Acestea sunt disponibile într-o varietate de versiuni, de exemplu, ca afișaj grafic de 128×64 (EA OLEDM128-6) sau 102×64 puncte (EA OLEDS102-6) și ca variantă de text pur cu 4×20 de caractere (EA OLEDM204-A). Datorită contrastului ridicat și a unghiului de vizualizare excepțional de larg, toate acestea oferă o lizibilitate remarcabilă. Un argument de vânzare unic al acestor display-uri este timpul lor de răspuns foarte rapid, fără a-și pierde nimic din claritate chiar și la temperaturi arctice de până la -40°C.

Aceste display-uri sunt disponibile opțional cu un ecran frontal suplimentar pentru o supraprotecție împotriva zgârieturilor și a radiațiilor UV, care ar reduce durata de viață a tehnologiei de afișare. Acestea pot fi conectate la sistemele cu microcontroler prin intermediul unei interfețe SPI sau I²C.

Modulele sunt prevăzute cu pini de conectare într-o matrice de 2,54 mm, ceea ce le face potrivite atât pentru realizarea prototipurilor inițiale construite pe o placă breadboard, cât și pentru producția de serie, deoarece lipirea pe un PCB elimină necesitatea oricăror alte structuri de asamblare. O placă de testare USB este disponibilă pentru o pornire rapidă și ușoară.

DISPLAY VISIONS

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu