Infineon și SensiML permit colectarea de date de la senzori și modele ML pentru aplicații inteligente pentru casă, fitness și industrie

by donpedro

Infineon Technologies AG colaborează cu SensiML, un dezvoltator de top de instrumente de inteligență artificială pentru crearea de terminale inteligente pentru Internetul lucrurilor (IoT). Împreună, aceștia oferă dezvoltatorilor un proces ușor și fără întreruperi pentru a prelua date de la senzorii Infineon XENSIV™, pentru a antrena modele de învățare automată (ML) și pentru a implementa modele de inferență în timp real direct pe microcontrolerele (MCU) PSoC™ 6 de foarte mică putere. Acest lucru poate fi finalizat prin utilizarea SensiML Analytics Toolkit și ModusToolbox™. Această colaborare oferă proiectanților instrumentele potrivite pentru a dezvolta aplicații inteligente pentru dispozitive IoT care acoperă domenii precum casa inteligentă, industrie și fitness.

Infineon găzduiește, de asemenea, platforma “Build AI for the IoT Design Challenge”, lansată pe hackster.io la 3 februarie 2022, în cadrul căreia dezvoltatorii inovatori sunt provocați să utilizeze o combinație de instrumente pentru a dezvolta noi soluții ML/AI. Cei care participă la această provocare de proiectare vor utiliza ModusToolbox ML de la Infineon, tehnologia PSoC 6 cu consum ultra-redus de energie și senzorii capacitivi CAPSENSE™, combinate cu conectivitatea robustă a soluțiilor de conectivitate wireless AIROC™ și a senzorilor de top din industria de profil din familia XENSIV™. Software-ul SensiML oferă participanților firmware-ul și instrumentele de știință a datelor necesare pentru a capta și eticheta datele de la senzori. În plus, aceștia pot utiliza o platformă cloud AutoML pentru a antrena modele fără a avea o expertiză vastă în domeniul inteligenței artificiale, iar apoi pot implementa modelele rezultate pe microcontrolerul PSoC 6 pentru a le utiliza pe dispozitive aflate la marginea rețelei.

Ideale pentru aplicațiile alimentate de la baterii, microcontrolerele PSoC 6 de la Infineon sunt construite pe o arhitectură cu consum ultra-redus de energie, cu tehnici de proiectare cu consum redus de energie. Arhitectura dual-core Arm® Cortex®-M4 și Cortex-M0+ permite proiectanților să optimizeze simultan puterea și performanța. Utilizând nucleele sale duale combinate cu unități de protecție configurabile pentru memorie și periferice, microcontrolerele PSoC 6 oferă cel mai înalt nivel de protecție definit de Platform Security Architecture (PSA) de la Arm. Cu ajutorul instrumentelor software de inteligență artificială SensiML, clienții pot acum să capteze datele corecte ale senzorilor și să creeze modele ML pentru a le rula pe PSoC 6 MCU.

Disponibilitate

Plăcile de evaluare Infineon PSoC 6 CY8CKIT-062S2-43012 și CY8CKIT-028-SENSE sunt disponibile acum. Mai multe informații sunt disponibile la:

Un cont pentru o perioadă de probă gratuită cu SensiML este disponibil la: https://sensiml.com/plans/community-edition/.

Infineon Technologies

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu