Implementați IoT în întreaga lume chiar și utilizând 2G

by donpedro

MikroElektronika (MIKROE), producătorul de soluții embedded care reduce considerabil timpul de dezvoltare prin furnizarea de produse hardware și software inovatoare bazate pe standarde dovedite, a lansat, NB IoT 4 Click, o placă add-on compactă pentru aplicații IoT, cum ar fi contorizarea inteligentă, dispozitive inteligente purtabile, securitatea și urmărirea bunurilor, aparate de uz casnic, monitorizarea mediului și altele. Noua placă Click include un modul de comunicații wireless celular cu SIM digital integrat (eSIM), care oferă conectivitate globală de date chiar și în regiuni care nu dispun de cea mai recentă infrastructură de comunicații.

NB IoT 4 Click dispune de C1-RM de la Cavli Wireless. Acest modul de comunicații wireless NB-IoT IoT/2G cu trei benzi, care suportă benzile 3, 5 și 8, vizează în principal aplicațiile de transmisiune de date cu consum redus de putere. Modulul suportă, de asemenea, standardul 3GPP Release 13 și îndeplinește aproape toate cerințele M2M datorită dimensiunilor sale ultra-subțiri. Dispozitivele au un consum de putere în standby de mai puțin de 1mA, iar în modul ‘deep sleep’ acesta poate fi de până la 5µA. Sunt furnizate interfețe externe, stive de protocoale și o gamă completă de servicii SMS și de transmisiuni de date pentru a satisface cerințele clienților.

NB IoT 4 Click este susținut de o bibliotecă conformă cu mikroSDK, care include funcții menite să simplifice dezvoltarea de software. Această placă Click Board™ este livrată ca produs complet testat, gata de a fi utilizat pe un sistem echipat cu soclu mikroBUS™.

Compania lansează o nouă placă Click aproape în fiecare zi la ora 10:00, iar multe companii de microcontrolere de top, inclusiv Microchip, NXP, Infineon, Dialog, STM, Analog Devices Renesas și Toshiba, includ acum soclul mikroBUS pe plăcile lor de dezvoltare. NB IoT 4 Click costă doar 55 de dolari. Pentru mai multe informații despre întreaga gamă MIKROE alcătuită din peste 1000 de plăci periferice Click, vizitați https://www.mikroe.com/click.

MikroElektronika

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu