Un eveniment de patru zile: expertiză electronică profundă pentru dezvoltatori

by donpedro

Între 21 și 24 februarie 2022, Würth Elektronik va găzdui pentru a patra oară conferința tehnică virtuală, “WE meet @ digital days”. În fiecare dintre aceste zile, de la ora 9:00 până la 17:00, specialistul în electronică va prezenta un program amplu și variat, cu sesiuni de înaltă calitate privind compatibilitatea electromagnetică, managementul puterii și electromecanica, energia wireless, tehnologia LED și multe alte subiecte interesante pe lângă acestea.

WE meet @ digital days din 21 până în 24 februarie 2022 – patru zile pline de know-how al specialistului în electronică Würth Elektronik Sursă imagine: Würth Elektronik 

Sesiunile interactive de întrebări și răspunsuri aprofundate cu privire la prezentările, care vor avea loc în limba engleză, vor face parte din program la fel de mult ca și prezentarea evoluțiilor și tendințelor de ultimă oră de către specialiști renumiți ai Würth Elektronik, precum și conferințele invitaților susținute de companiile partenere. Toate informațiile privind programul, care este gratuit pentru participanți, precum și modalitățile de înregistrare a participării pot fi găsite la adresa: www.we-online.com/digital-days.

“more than you expect!” – motto-ul și programul nostru

WE meet @ digital days 2022 oferă un total de 27 de prezentări ale experților, urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri – virtual și din confortul biroului dumneavoastră. – Sursă imagine: Würth Elektronik

Prin evenimentul WE meet @ digital days, Würth Elektronik oferă dezvoltatorilor o oportunitate unică să se informeze cu privire la stadiul tehnologic actual și la evoluțiile viitoare într-un format compact: evenimentul din acest an va include un total de 27 de prezentări, repartizate pe o perioadă de patru zile. În plus, participanții vor putea să beneficieze pentru operațiunile lor de zi cu zi de numeroase sfaturi practice aprofundate, informații de bază și exemple de aplicații din domenii tehnice foarte diferite. Prezentările și comunicările vor fi susținute de experții diviziilor de produse individuale din cadrul organizației Würth Elektronik, de exemplu, Componente pasive și electromecanice, Module de putere și optoelectronică, Industria auto, Produse de frecvență și conectivitate wireless și senzori, precum și produse magnetice personalizate. Prezentările informative ale invitaților din acest an vor fi susținute de companiile Microchip Technology și onsemi cu privire la aspecte legate de compensare pe partea secundară pentru sursele de alimentare izolate și de respectarea standardelor exigente de eficiență cu corecția factorului de putere fără punte totem pole.

Fiecare dintre prezentările tehnice are o durată de aproximativ 30 de minute, iar o funcție specială de chat vă va permite să contactați direct specialiștii Würth Elektronik competenți. Fiecare prezentare va fi urmată imediat de o sesiune amplă de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia participanții vor putea obține răspunsuri directe la toate întrebările detaliate pe care le au.

Înregistrați-vă astăzi!

Înregistrarea pentru conferința virtuală gratuită WE meet @ digital days este deschisă imediat, iar toate prezentările pot fi rezervate individual.

Pentru mai multe detalii despre programul conferinței cu domeniile tematice individuale și pentru a vă înregistra pentru participare, vă rugăm să accesați adresa www.we-online.com/digital-days

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu