Manometru diferențial RS PRO RS 1107

by donpedro

Barometrele sau manometrele cu mercur sunt dispozitive care măsoară presiunea atmosferică din jur, fiind dispozitive foarte simple. Manometrele însă, pe lângă presiunea atmosferică mai permit măsurarea presiunii absolute și presiunii diferențiale, putând fi utilizate într-o gamă largă de aplicații de întreținere. Toate componentele unui sistem care lucrează cu presiune trebuie verificate pentru a fi păstrate în perfectă stare de funcționare, asigurând un timp de oprire cât mai limitat și doar atunci când este nevoie.

În cele ce urmează vă este prezentat manometrul compact RS PRO pentru presiune diferențială. Acest dispozitiv de înaltă calitate de la RS PRO măsoară debitul și presiunea cu precizie ridicată, fiind un instrument de testare și măsurare HVAC compact și rezistent. Manometrul este o unealtă funcțională și versatilă care poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicații de măsurare a presiunii, oferind citiri rapide, sigure și precise.

Nr. stoc RS: 205-0963 – Marca RS PRO

Caracteristici și avantaje

Pentru a asigura flexibilitate și versatilitate suplimentară pe o gamă largă de aplicații, manometrul compact RS PRO poate oferi valorile măsurate în 5 unități de măsură selectabile: mbar, Pa, hPa, psi și mmHg.

Sunt indicate simultan pe ecran presiunea, viteza aerului, debitul și temperatura atunci când se solicită, fără întârziere și fără a afecta precizia rezultatelor, îmbunătățind astfel eficiența testării. Ecranul LCD mare și de rezoluție ridicată permite o vizualizare bună a rezultatelor, inclusiv în medii cu lumină redusă.

Mulțumită conectării universale la presiune, unitatea se poate adapta la numeroase standarde de porturi de intrare G1/8.

Acest manometru RS PRO este rezistent la apă și este durabil conform clasei de protecție IP67.

Dispozitivul este alimentat de la două baterii AA, beneficiind de indicator de nivel baterie și funcție de auto-oprire selectabilă pentru a prelungi cât mai mult durata de viață a bateriilor.

Manometrul este furnizat cu baterii și manual de instrucțiuni.

Caracteristici tehnice: precizie ±0,2 hPa; domeniu de măsurare de ±200 mbar; timp de răspuns mai mic de 1 secundă.

Aplicații:

În funcție de aplicație, un astfel manometru poate fi utilizat la măsurarea presiunii și a debitului în aer, gaze sau lichide. Aceste dispozitive sunt compacte și portabile, astfel încât pot fi duse exact acolo unde trebuie să se măsoare și să se înregistreze rezultatele. Manometrele sunt instrumente versatile care pot fi utilizate într-o gamă vastă de industrii și aplicații precum: întreținere sisteme HVAC, monitorizare meteorologică, monitorizare presiune în sisteme de conducte, măsurarea debitelor de fluide, măsurări asupra sistemelor cu compresoare.

Manometrul RS PRO prezentat este unul modern și portabil, acesta a fost proiectat pentru operare cu o singură mână, oferind cele mai importante funcții necesare pentru operații de întreținere și aplicații de depanare a sistemelor. Pentru mai multe detalii vă invităm la adresa: ro.rsdelivers.com

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu