Câștigați o placă Microchip RN2903 LoRa bazată pe tehnologia Mote

by donpedro

Placa RN2903 LoRa Mote este un dispozitiv final LoRaWAN™ de clasă A bazat pe modemul LoRa RN2903.

RN2903 este un transceiver de 915 MHz complet certificat, bazat pe tehnologia wireless LoRa. RN2903 utilizează o tehnică unică de modulație cu spectru împrăștiat în banda sub-GHz pentru a permite rază lungă de acțiune, consum redus de putere și capacitate mare a rețelei. Fiind un nod autonom alimentat de la baterie, Mote oferă o platformă utilă pentru a demonstra rapid capabilitățile cu rază lungă de acțiune ale modemului, precum și pentru a verifica interoperabilitatea atunci când se conectează la gateway-uri și infrastructuri conforme cu LoRaWAN v1.0.

Mote include senzori de lumină și temperatură pentru a genera date, care sunt transmise fie după un program fix, fie inițiate prin apăsarea unui buton. Un afișaj LCD oferă informații despre starea conexiunii, valorile senzorilor și datele sau confirmările de recepție. O interfață USB standard este prevăzută pentru conectarea la un computer gazdă, oferind o punte de legătură cu interfața UART a modemului RN2903. La fel ca în cazul tuturor produselor din familia RN de la Microchip, aceasta permite configurarea și controlul rapid al stivei de protocoale LoRaWAN de pe placă, utilizând setul de comenzi ASCII de nivel înalt.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă RN2903 LoRa cu tehnologie Mote sau pentru a primi un cupon de reducere de 15%, inclusiv transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-RN2903.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu