TriLite a prezentat cel mai mic ecran de proiecție din lume, bazat pe oglinda MEMS 2D de la Infineon

by donpedro

TriLite a prezentat Trixel® 3, cel mai mic scaner cu fascicule laser din lume, la SPIE Photonics West din San Francisco, California, SUA.

Trixel 3 este primul dispozitiv de scanare cu fascicul laser al companiei TriLite bazat pe oglinda MEMS 2D de la Infineon și vizează ochelarii de realitate augmentată (AR).

Împreună, TriLite și Infineon permit cel mai mic sistem de proiector. Micul modul este componenta cheie pentru ochelarii inteligenți AR, care oferă o utilizare confortabilă pe tot parcursul zilei. Nefiind necesare relee optice, dimensiunea totală a modulului este redusă la un volum de mai puțin de 1cm3, cu o greutate ultraușoară de 1,5g.

Prin oglinda 2D MEMS, Infineon transferă zeci de ani de experiență în proiectarea și fabricarea dispozitivelor MEMS pentru piața de realitate augmentată. Pornind de la tehnologii MEMS de ultimă generație, Infineon contribuie cu caracteristici inovatoare și diferențiatoare care fac din oglinzile sale MEMS cele mai bune din clasa sa.

Puternicul software TriLite Calibration Module (TCM) simplifică integrarea sistemului, oferind o corecție în timp real a erorilor de lentilă, a distorsiunilor și a schimbărilor de culoare (true tone).

TriLite

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu