Digi-Key se asociază cu CalcuQuote pentru a integra un API pentru cotații și pentru a permite clienților o cale mai ușoară de asigurare a prețurilor pentru 30 de zile

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul de componente electronice, care oferă cea mai mare selecție de componente electronice din lume în stoc pentru expediere imediată, a încheiat un parteneriat cu CalcuQuote pentru a integra cu ajutorul tehnologiei sale un API Digi-Key pentru cotații, oferind clienților un punct de intrare și mai ușor pentru conectarea cu API-urile de top ale companiei, fără investiții de dezvoltare.

API-ul pentru cotații al Digi-Key asigură prețuri pentru 30 de zile în comparație cu opțiunile standard de preț și disponibilitate și oferă un proces de comandă mai ușor, cu o cotație mai eficientă și date în timp real la cerere. Prin parteneriatul cu CalcuQuote, clienții Digi-Key pot avea încredere în prețurile care le sunt oferite și nu trebuie să investească într-o dezvoltare de software extinsă pentru a valorifica tehnologia.

Pentru mai multe informații despre soluțiile API ale Digi-Key, vizitați site-ul web al companiei, unde puteți solicita, de asemenea, o carte electronică gratuită pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care le pot oferi instrumentele API ale Digi-Key.

Despre CalcuQuote
CalcuQuote oferă software de ofertare și de lanț de aprovizionare pentru industria EMS. Cu un accent pe viitor, CalcuQuote îmbunătățește viteza, acuratețea și eficiența procesului de cotare și a lanțului de aprovizionare prin optimizarea operațiunilor și implementarea de soluții digitale durabile. Fondată în 2014, CalcuQuote deservește în prezent peste două sute de companii EMS din douăzeci și patru de țări.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu