ZF propulsează în spectrul mobilității inteligența în siguranța avansată, conducerea automată și electrificare

by donpedro

La Consumer Electronics Show, ZF a prezentat dovezi ale progresului său către Next Generation Mobility și despre modul în care compania crede că nu mai este o viziune îndepărtată, ci un obiectiv tangibil la îndemâna noastră. Acum. ZF a dezvoltat tehnologii cu inteligență de bază avansată care duc vehiculele sigure, automatizate și electrificate la noi niveluri. Aceste evoluții oferă îmbunătățiri esențiale benefice pentru societatea noastră globală și pentru mediu.

ZF modelează ‘Next Generation Mobility’ prin sporirea inteligenței în condiții de siguranță avansată, conducere automată și electrificare în piețele de mobilitate, inclusiv mașini de pasageri și navete automate 

„La ZF, căutăm să găsim un echilibru critic de pregătire a tehnologiilor inteligente acum, care să ajute la abordarea provocărilor majore de mobilitate cu care ne confruntăm și să le aducem pe piață într-o cadență măsurată.” a declarat Martin Fischer, membru al consiliului de administrație ZF și director executiv ZF pentru regiunea America. „Acest lucru le permite consumatorilor să obțină astăzi beneficii de siguranță și de mediu, permițându-le în același timp să se aclimatizeze la noile interfețe și funcții ADAS și AD, oferind în același timp o punte pentru actualizările de infrastructură necesare pentru domenii precum încărcarea electrică sau instalarea de benzi dedicate navetelor automate.”

Creșterea nivelului

 Martin Fischer 

Succesele recente în contractele cu clienții și progresele în capabilitățile ZF validează această strategie. De exemplu, suita anunțată anterior de tehnologii de conducere automată a ZF, inclusiv coASSIST, s-a lansat deja cu Dongfeng în China; coDRIVE, unde observăm un interes ridicat al clienților pentru următorul progres în sistemele L2+; și coPILOT, un sistem scalabil până la Nivelul 4, care va fi lansat în parteneriat cu producătorul de vehicule electrice din Vietnam, în creștere rapidă, VinFast.

„Clienții noștri producători de vehicule caută tehnologie avansată, precum și inteligență și funcții care adaugă valoare pentru consumatori”, a subliniat Fischer. „Am avut succes în extinderea constantă a afacerii noastre ADAS și AD prin senzori și contracte de calcul de înaltă performanță, care includ furnizarea de fuziune a acestor tehnologii de senzori, expertiza sistemelor de a furniza funcții  avansate și puterea de calcul necesară cu supercomputerul nostru ProAI.”

Navetele, vehiculele comerciale și sectorul industrial beneficiază toate

O altă frontieră importantă este transportul ca serviciu, care va deveni din ce în ce mai crucial odată cu creșterea continuă a mega-orașelor. Congestionarea traficului și utilizarea spațiului vor genera nevoia de forme alternative de mobilitate, iar echipa ZF Automated Transport Systems poate oferi acum o soluție virtuală la cheie pentru planificarea, operarea și implementarea unui sistem automatizat de transfer care va ajuta atât transportul în interiorul orașelor, precum și conectarea acestora la zonele rurale periferice. ZF aduce acum aceste soluții în S.U.A.

Și, în zorii anului 2022, echipa nou consolidată de soluții pentru vehicule comerciale combină acum pe deplin punctele forte ale ZF și ale fostului WABCO într-un furnizor lider global, care oferă tehnologiile necesare pentru a permite siguranța avansată și funcții de conducere automată, precum și sisteme avansate de propulsie pe o piață cu un caz de afaceri solid pentru a beneficia de aceste capacități.

Și ZF depășește aceste moduri de mobilitate mai tradiționale pentru a oferi automatizări avansate pentru echipamentele agricole, de minerit, echipamente off-road și stivuitoare automate și pentru a ajuta mediul înconjurător prin transmisii ultra-eficiente cu turbine eoliene.

Soluțiile software generează inițiative de mobilitate și sustenabilitate

ZF își continuă transformarea ca o întreprindere bazată pe software și digital în toate procesele sale de afaceri. Prin valorificarea setului cuprinzător de cloud Microsoft, a inteligenței artificiale, a Internetului lucrurilor și a tehnologiei de date, ZF devine un furnizor de servicii de mobilitate nativ în cloud, oferind clienților săi soluții de mobilitate clare, sigure, convenabile și accesibile.

 Wolf-Henning     Scheider  

Un exemplu în acest sens este scalabilitatea și modularitatea mai mare pe care ZF le aduce tehnologiei invertoarelor e-drive prin software-ul foarte inteligent și expertiza în semiconductori. Acesta este un pas crucial pentru a crește eficiența, raza de acțiune și accesibilitatea motoarelor electrice pentru viitorul electrificat, iar ZF își folosește expertiza considerabilă pentru a aduce aceste progrese pe piață în cicluri de dezvoltare scurtate.

„ZF are o oportunitate unică de a modela Next Generation Mobility și de a o face acum”, a spus CEO-ul ZF, Wolf-Henning Scheider. „Abia așteptăm să abordăm problemele majore cu care se confruntă lumea noastră, deoarece acestea sunt esențiale pentru supraviețuirea noastră și pentru calitatea vieții de care merităm să ne bucurăm cu toții. Pentru a îmbunătăți viața generațiilor viitoare, trebuie să lucrăm cu toții împreună, de la guverne, la industrie, până la membrii societății, cu toții concentrați pe obiectivul unificat de a ne îndeplini promisiunile de mâine.”

ZF

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu