Oferta de supercondensatoare disponibile prin intermediul Transfer Multisort Elektronik s-a lărgit prin adăugarea noilor SPSCAP

by donpedro

Transfer Multisort Elektronik (TME), distribuitor de componente cu sediul în Polonia, și-a consolidat și mai mult portofoliul de supercondensatoare prin adăugarea a 15 noi produse SPSCAP.

Cererea de supercondensatoare de pe piață a crescut spectaculos în ultimii ani, oferind o modalitate de stocare a energiei și de menținere a tensiunii în condiții de funcționare și în locuri în care bateriile convenționale pur și simplu nu ar fi aplicabile. Printre sectoarele în care acestea se bucură în prezent de cea mai mare atractivitate se numără cel auto, unde sunt încorporate în sistemele de propulsie ale vehiculelor electrice (VE) și rețelele Internet of Things (IoT – Internetul lucrurilor), unde pot sprijini activitățile de recoltare a energiei. De asemenea, sunt din ce în ce mai frecvente în dispozitivele electronice de consum, fiind prezente în subsistemele de bliț ale camerelor foto ale smartphone-urilor, precum și în sursele de alimentare de rezervă etc. Având în vedere creșterea numărului de supercondensatoare, accesul la canale de aprovizionare solide și fiabile va fi vital.

Componentele SPSCAP disponibile din stoc la TME le pot fi furnizate clienților într-o gamă largă de valori de capacitate, variind de la 1F până la 3000F. Aceste componente în format cilindric utilizează un electrolit de acetonitril, au tensiuni nominale de 2,7 Vc.c., 2,85 Vc.c. și 3 Vc.c. și vin cu cabluri radiale sau axiale atașate. Sunt oferite, de asemenea, module proiectate pentru utilizarea la tensiuni mai mari. Acestea au o tensiune nominală de 16V. Toate aceste produse suportă o gamă de temperaturi de lucru cuprinsă între -40°C și 65°C. În funcție de model, au un ciclu de funcționare cuprins între 500.000 și 1 milion.

„TME are deja o ofertă extinsă de condensatoare. Acum, prin adăugarea acestor supercondensatoare de la SPSCAP la inventarul nostru, aducem o dimensiune suplimentară. Acest lucru va însemna că putem ajuta clienții să abordeze provocările inginerești pe care le vor prezenta tendințele emergente din domeniul electronic”, explică Adam Kuczyński, co-fondator și Director de Dezvoltare a Afacerilor la TME. „Componentele care alcătuiesc oferta de produse SPSCAP au caracteristici de performanță impresionante și niveluri ridicate de fiabilitate. Aceste atribute le vor face foarte atractive pentru baza noastră de clienți.”

Supercondensatoarele SPSCAP disponibile de la TME sunt foarte bine optimizate pentru situațiile în care este necesară livrarea rapidă a unor cantități mari de energie. Sunt disponibile componente care pot rezista la impulsuri de curenți de până la 2368A.

Pentru mai multe informații despre aceste supercondensatoare, vă rugăm să vizitați: https://www.tme.com/us/en-us/katalog/?search=spscap&s_field=1000011&s_order=desc

Transfer Multisort Elektronik

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu