“Empowering Innovation Together” de la Mouser Electronics oferă o privire extinsă asupra tehnologiilor emergente

by donpedro

Începând cu 2015, Mouser Electronics Inc. oferă inginerilor o perspectivă extinsă asupra celor mai recente tendințe și tehnologii prin intermediul programului premiat intitulat “Empowering Innovation Together“. Pe parcursul a șapte episoade, seria “Empowering Innovation Together” 2021 de la Mouser a evidențiat subiecte cheie precum 5G, managementul energetic, inteligența artificială, fuziunea senzorilor, sisteme inteligente de transport, tehnologii wireless RF și automatizare industrială.

Seria din anul trecut s-a desfășurat pe parcursul a șapte episoade, acoperind o varietate de subiecte cu un conținut atractiv, inclusiv bloguri, articole, infografice, precum și podcastul “The Tech Between Us” realizat de directorul de conținut tehnic al Mouser, Raymond Yin. Seria EIT 2021 a inclus, de asemenea, patru videoclipuri Then, Now and Next, precum și conversații purtate de liderii de opinie de la Mouser și de alți experți. Programul a evidențiat noile produse și a dezvăluit evoluțiile tehnice necesare pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă pe piață.

Programul “Empowering Innovation Together” al Mouser este unul dintre cele mai recunoscute programe privind componentele electronice din industrie. Pentru a vizualiza fiecare episod al programului EIT 2021, vizitați https://eu.mouser.com/empowering-innovation/ și urmăriți Mouser pe Facebook și Twitter.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu