SEGGER introduce opțiuni de personalizare pentru popularul programator de service

by donpedro

Popularul programator de service Flasher Portable PLUS de la SEGGER este acum complet personalizabil, permițând corporațiilor să le furnizeze tehnicienilor de service un instrument de marcă. Dispozitivul ușor de utilizat este alimentat cu baterii și poate stoca imagini de programare multiple.

Opțiunile de personalizare includ turnarea prin injecție folosind culorile companiei, inscripționarea cutiei cu logo-uri și sloganuri corporative și alte elemente de design corporativ. SEGGER oferă, de asemenea, personalizarea conținutului display-ului, inclusiv schimbarea ecranului de întâmpinare.
Toată personalizarea este realizată de SEGGER, fără a necesita nicio altă intervenție din partea clientului după ce au fost făcute alegerile inițiale.

Proiectat ca un programator flash de producție extrem de robust, fiabil și portabil pentru actualizări de firmware, programatorul de sistem Flasher Portable PLUS are un istoric îndelungat de succese dovedite în domeniu.

Sunt disponibile oferte de preț pentru cantități mari, ceea ce face ca un instrument de renume să fie accesibil pentru sute sau mii de tehnicieni aflați pe teren.

Pentru informații suplimentare despre Flasher Portable PLUS și opțiunile sale de personalizare, vă rugăm să vizitați:
https://www.segger.com/products/production/flasher/models/flasher-portable-plus/

SEGGER

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu