Noul emulator în circuit (ICE) sporește productivitatea cu funcții de programare și depanare bogate în caracteristici

by donpedro

Inginerii din domeniul embedded care caută o analiză completă a proiectelor pentru o dezvoltare rapidă au nevoie de hardware de emulare ușor de utilizat, dar puternic. Microchip Technology Inc. (NASDAQ: MCHP) a lansat MPLAB® ICE 4 – emulator ‘in-circuit’ de ultimă generație și instrument de depanare și programare pentru microcontrolerele (MCU) PIC® și AVR®, controlerele de semnal digital (DSC), dsPIC®, microcontrolerele SAM și microprocesoarele (MPU) ale companiei.

Emulatorul în circuit MPLAB ICE 4 este cel mai rapid și mai bogat în caracteristici instrument de emulare și programare de la Microchip pentru microcontrolerele și microprocesoarele sale, depanând și programând cu ajutorul puternicei interfețe grafice cu utilizatorul a mediului de dezvoltare integrat (IDE) MPLAB X. Emulatorul în circuit MPLAB ICE 4 oferă o experiență de dezvoltare flexibilă, inclusiv capabilități avansate de depanare pentru a scrie cod eficient din punct de vedere energetic, împreună cu toate caracteristicile necesare pentru a reduce timpul de depanare.

Sistemul MPLAB ICE 4 In-Circuit Emulator se conectează folosind SuperSpeed USB 3.0 sau High-Speed USB 2.0 cu opțiunea de conectivitate wireless prin Ethernet sau Wi-Fi® pentru flexibilitate și ușurință în utilizare.

Sistemul oferă conectivitate Ethernet sau Wi-Fi pentru programare și depanare wireless fără întreruperi. Conectivitatea Ethernet asigură depanarea de la distanță pentru aplicațiile care sunt monitorizate de la mare distanță. Mai mult, conectivitatea Wi-Fi este excelentă pentru asigurarea izolării de condițiile de mediu, cum ar fi aplicațiile de control al motoarelor de înaltă tensiune sau sistemele flotante fără buclă de masă.

Inginerii pot reduce timpul de dezvoltare folosind caracteristicile avansate ale emulatorului în circuit MPLAB ICE 4 care suportă multe instrumente utilizate pe scară largă și capabilități de urmărire a instrucțiunilor. Cele câteva interfețe de depanare și programare ale ICE 4 și opțiunile de conectare a țintelor prin intermediul plăcilor adaptoare contribuie și mai mult la reducerea timpului de dezvoltare.

Emulatorul în circuit MPLAB ICE 4 depanează și programează toate microcontrolerele, controlerele de semnal digital și microprocesoarele Microchip, simplificând procesul de proiectare atunci când dezvoltatorii migrează de la un microcontroler sau microprocesor Microchip la altul. Cu hardware de ultimă generație, suport pentru toate dispozitivele, funcții multiple, fiabilitate și integrare perfectă cu cea mai recentă versiune a MPLAB X IDE v6.00, acesta oferă un sistem de dezvoltare complet. În plus față de MPLAB X IDE pentru aplicații embedded și software gratuit, compania pune la dispoziția dezvoltatorilor o gamă completă de compilatoare de optimizare gratuite, licențe de compilare de nivel profesional, licențe de siguranță funcțională și licențe de acoperire a codului.

Pentru mai multe informații despre emulatorul în circuit MPLAB ICE 4, vizitați site-ul web al Microchip.

Prețuri și disponibilitate

Emulatorul MPLAB ICE 4 In-Circuit DV244140 este disponibil la prețul de 1.799 $ și include un kit de accesorii. Kiturile de accesorii suplimentare sunt disponibile separat. Kitul de accesorii MPLAB ICE 4 AC244140 de la Microchip este disponibil la prețul de 350 $.

Microchip Technology

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu