Digi-Key, Seeed Studio și Machinechat lansează primele soluții private LoRaWAN-in-a-Box din industrie

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție de componente electronice din lume aflate în stoc pentru expediere imediată, a încheiat un parteneriat cu Seeed Studio și Machinechat pentru a lansa primele soluții private LoRaWAN-in-a-Box din industrie pentru Internetul Lucrurilor (IoT).

Soluțiile gata de utilizare combină senzorii și gateway-urile IoT LoRaWAN (Long Range Wide Area Network) de nivel industrial de la Seeed Studio cu software-ul Machinechat® JEDI Pro Seeed Studio Edition, permițând implementări rapide de IoT și caracteristici de securitate îmbunătățite ce oferă utilizatorilor un control complet asupra datelor dispozitivelor, economisind astfel timp și reducând complexitatea tehnică și costurile. Prima soluție LoRaWAN-in-a-Box este axată pe implementarea rapidă a proiectelor de agricultură inteligentă și de agricultură de precizie.

Soluții Seeed Studio SenseCAP LoRaWAN

Create pentru aplicații IoT comerciale, inclusiv pentru cazuri de utilizare în domeniul agriculturii inteligente, agriculturii de precizie și orașelor inteligente, senzorii LoRaWAN de nivel industrial, înregistratorul de date și soluțiile de gateway de la SenseCAP sunt proiectate pentru instalare și implementare rapidă. Caracteristicile includ:

  • Suport pentru protocolul LoRaWAN clasă A
  • Transmisie pe distanțe foarte mari: până la 10 km în linie de vizibilitate
  • Suport pentru mai multe benzi ISM: EU868, US915, AU915, AS923
  • Suport pentru Ethernet backhaul; celular optional
  • Protecție de nivel industrial: Carcasă IP66, potrivită pentru aplicații de exterior și capabilă să funcționeze la temperaturi cuprinse între -40℃ și +70℃ (până la 85℃ pentru senzorii SenseCAP)
  • Fiabilitate și stabilitate ridicate
  • Durata de viață a bateriei senzorilor este de peste 3 ani

Machinechat® JEDI Pro Seeed Studio Edition

JEDI Pro Seeed Studio Edition de la Machinechat este cel mai accesibil software de monitorizare și vizualizare a datelor IoT din industrie. Creat special pentru implementări IoT comerciale, caracteristicile Machinechat JEDI Pro Seeed Studio Edition includ:

  • Ingestie de date de la senzorii SenseCAP LoRa ai Seeed Studio cu ajutorul colectorului de date integrat Seeed Studio (este necesară instalarea Chirpstack).
  • Ingestie de date de la aproape orice dispozitiv sau senzor utilizând serverul HTTP API integrat, serverul TCP și brokerul MQTT.
  • Configurați tablouri de bord pentru a vizualiza datele în timp real și datele din trecut cu diagrame cu linii, arii, de tip “tile”, radiale și grilă de date.
  • Monitorizați datele utilizând un motor de reguli integrat pentru a declanșa notificări prin e-mail, SMS sau pentru a executa scripturi externe (*notificarea prin e-mail necesită un server SMTP. SMS necesită un cont Twilio).
  • Monitorizați dacă dispozitivele și mașinile sunt online.
  • Aplicați logica voastră de business personalizată la datele IoT prin intermediul colectorului de date și al plug-in-urilor de acțiune.
  • Senzorul de date virtual permite dezvoltatorilor și integratorilor să simuleze scenarii de implementare a proiectelor
  • Codificare redusă – concentrați-vă pe configurare, nu pe codificare.
  • O singură aplicație binară care rulează ca un serviciu cu o bază de date integrată și stocare locală de date administrată.
  • Interfață de utilizator modernă bazată pe browser, cu suport SSL și management al utilizatorilor bazat pe roluri.
  • Suportă până la 200 de dispozitive/senzori.
  • Disponibil pentru platformele Windows, macOS, Linux, Raspberry Pi și BeagleBone®.

Pentru mai multe informații despre soluțiile LoRaWAN-in-a-Box, faceți clic aici.

Despre Machinechat
Cu sediul central în San Jose, California, Machinechat are misiunea de a fi principalul furnizor de soluții de management al datelor IoT care reduc considerabil costurile și timpul de dezvoltare și implementare a proiectelor IoT. Folosindu-se de principiile rețelelor definite prin software, soluțiile Machinechat, ușor de utilizat și accesibile, permit arhitecților de soluții IoT, dezvoltatorilor și producătorilor de echipamente originale de rețele să adauge rapid la produsele și soluțiile lor colectarea de date, procesarea fluxurilor de date, monitorizarea datelor și gestionarea datelor bazată pe politici. Machinechat este dezvoltatorul soluțiilor software JEDI One și JEDI Pro. Aflați mai multe accesând www.machinechat.io.

Despre Seeed Studio
Seeed Studio, cu sediul central în Shenzhen, China, servește comunitatea globală de dezvoltatori din 2008, oferind tehnologie deschisă și servicii de producție flexibilă, cu misiunea de a face hardware-ul mai accesibil și de a reduce pragul pentru inovare hardware. Cu ajutorul resurselor vaste din Shenzhen și a partenerilor tehnologici și de distribuție de încredere din întreaga lume, Seeed se străduiește să fie cea mai integrată platformă pentru crearea de soluții hardware pentru aplicații IoT, edge AI. Prin integrarea celor mai recente resurse tehnologice, Seeed oferă următoarea generație de hardware pentru a ajuta aplicațiile emergente să se extindă.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu