Xelity 10 TX IP67: Un switch pentru orice aplicație

by donpedro

Cu noul Xelity 10 TX IP67, Murrelektronik oferă o linie de switch-uri robuste și compacte, proiectate pentru traficul intens de date specific instalațiilor actuale. Switch-urile cu zece porturi sunt disponibile în trei variante: 10 x 100 Mbit/s, 10 x 1000 Mbit/s și 2 x 1000 Mbit/s + 8 x 100 Mbit/s, cu și fără Profinet.

Switch configurabil Xelity 10 TX IP67  —  Sursă imagine: Murrelektronik GmbH 

Dezvoltat în cadrul companiei, Xelity 10 TX IP67 este răspunsul Murrelektronik la dorința constructorilor de utilaje care vor să înlocuiască soluțiile clasice de dulapuri de control cu componente IP67 pe teren. Tendința în creștere a cablării descentralizate oferă avantaje care includ economii semnificative de spațiu în dulapul de control, precum și trasee de cabluri mai scurte.

Switch configurabil Xelity 10 TX IP67 (aplicație) — Sursă imagine: Murrelektronik GmbH

Conectorii săi de alimentare M12 cu cod L (4 sau 5 pini) asigură conexiuni rapide, precum și posibilitatea de a conecta în lanț mai multe dispozitive, atât timp cât consumul combinat de energie nu depășește 16A. Dispunerea orificiilor și tehnica de conectare a conectorilor cu ștecher de mare putere sunt identice în toate variantele acestui switch.

Nu există specificații pentru împământare datorită conceptului de împământare liberă. Xelity 10 TX IP67 poate fi, de asemenea, combinat cu alte module de alimentare M12 de la Murrelektronik pentru a crea un concept unitar de alimentare.

Carcasa metalică cu grad de protecție IP67 permite comutatorului să fie utilizat în medii industriale dure. Detectarea mai rapidă și mai simplă a defecțiunilor, flexibilitatea completă a topologiei, precum și scalarea rapidă și punerea în funcțiune ușoară completează caracteristicile acestui comutator impresionant.

Gama de modele și instalarea și configurarea simplă conferă modelului Xelity 10 TX IP67 o mare versatilitate. Comutatorul este ideal atât pentru constructorii de utilaje, cât și pentru inginerii de instalații și producătorii de componente.

Grație diferitelor sale niveluri de configurare, utilizatorii pot adapta cu ușurință Xelity 10 TX IP67 la aplicații specifice. Numeroase ajustări de configurare, cum ar fi oglindirea porturilor sau oprirea granulară a porturilor, pot fi efectuate prin intermediul serverului web integrat. Configurațiile pot fi, de asemenea, salvate pentru instalații recurente sau în cazul în care este necesară înlocuirea dispozitivului. Debitele ridicate scurtează ratele de ceas în aplicații.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro
Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu