Productronica 2021

by donpedro

Accelerating Innovation, sloganul sub care și-a deschis porțile Productronica 2021, cea mai mare expoziție pentru Producție și Dezvoltare din industria electronică.

Productronica are reputația de a fi singurul eveniment de acest tip care promovează întregul lanț în producția electronică, de la tehnologii și componente la servicii și software dedicat.

Pentru această ediție, cei 77000 mp de spațiu expozițional au fost acoperiți de un total de 894 expozanți din 36 de țări. În ciuda tuturor restricțiilor, evenimentul a atras peste 20 000 de specialiști din 70 țări, ponderea celor veniți din afara Germaniei fiind de peste 60%.

Inspiratul slogan al evenimentului devine încărcat de substanță în contextul economic delicat al acestor vremuri. Pe de o parte, s-au strâns laolaltă cele mai prestigioase branduri din domeniul dezvoltării și producției de electronice, iar pe de altă parte, a fost un semnal clar al unei stări de normalitate, liniște încredere și speranță.

Preocuparea declarată a organizatorilor a fost aducerea inovației “la vedere” într-o formă palpabilă sub semnul contactului personal, ca singură alternativă viabilă pentru acest tip de experiență.

În cadrul Productronica 2021, compania LTHD Corporation a fost singurul expozant, cu stand, prezent din România. Compania timișoreană nu a făcut nici de această dată excepție de la, deja “tradiționala”, preocupare a sa pentru excelență. Prezența nemijlocită în elita jucătorilor din domeniu este un atribut binecunoscut al companiei LTHD Corporation. În consecință, LTHD a intuit corect și de această dată oportunitatea de a participa la Productronica 2021, asumându-și misiunea, deloc simplă, în contextul actual.

LTHD Corporation a considerat că este momentul pentru schimbarea viziunii de comunicare, venind cu un nou concept vizual SMART al standului și al atributelor de comunicare. Poate noul concept este el însuși o exemplificare a spiritului inovator așa cum îl regăsim în sloganul târgului.

O gândire cu puternic substrat metaforic, dar și funcțional, compania fiind certificată pentru industriile Aerospace/Medical/Automotive/Electronics, își propune să sugereze partenerilor determinarea companiei pentru a-și duce la bună îndeplinire misiunea oricât de dificilă ar fi. Începând din anul 2005, LTHD Corporation a avut o prezență constantă în cadrul expozițiilor internaționale Productronica.

LTHD Corporation S.R.L.
Tel.: +40 256 201273, +40 356 401266, +40 729 009922,
Fax: +40 256 490813
Head Office: Timișoara – ROMÂNIA, 300153, 70 Ardealul Str

LTHD_EA1015_Logo_Nou.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu