Farnell lansează noi soluții senzori-la-software bazate pe produse de la NI și Omega

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a lansat noi soluții bazate pe configurații care includ software și hardware de achiziție de date de înaltă calitate de la NI, cuplate cu senzori de top de la Omega. Aceste soluții, cu prețuri foarte competitive, reduc necesitatea de a cerceta compatibilitatea sistemelor, economisind timp și bani pentru clienții care se ocupă cu monitorizarea temperaturii, testarea fiabilității și evaluarea ciclului de viață al produselor. Farnell este singurul distribuitor global care are în ofertă astfel de produse specifice.

Echipa de experți în testare și măsurare de la Farnell a asociat combinații hardware și software utilizate în mod obișnuit, cu produse de la NI și Omega, pentru a garanta compatibilitatea sistemului și pentru a facilita procesul de selecție a produselor. Prin utilizarea setărilor de testare recomandate, inginerii pot simula medii reale pentru a se asigura că sunt îndeplinite specificațiile produsului, cum ar fi o durată de viață mai lungă și o fiabilitate mai mare. Farnell oferă, de asemenea, servicii de personalizare și asistență tehnică la comandă din partea echipei sale de experți interni pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților și pentru a oferi un acces mai rapid la informații pentru depanare.

NI este un producător de top în piața sistemelor automate de testare și măsurare care ajută inginerii să rezolve cele mai dificile provocări din lume. Sistemele companiei, conectate prin software, oferă oportunități nelimitate și pot integra cu ușurință unelte și fluxuri de lucru existente, valorificând datele din mai multe aplicații pentru a obține rezultate. Toate soluțiile Farnell de tip ‘sensor-to-software’ dispun de hardware-ul de achiziție de date de calitate NI și de software-ul de înregistrare a datelor FlexLogger, acestea fiind ideale pentru aplicațiile de testare a fiabilității și de evaluare a ciclului de viață al produsului.

Caracteristicile și avantajele cheie includ:

  • Interschimbabilitate: Șasiul 1-slot, modular, permite schimbarea ușoară a sistemului de măsurare prin simpla înlocuire a modulelor pentru diferite aplicații. Șasiul și software-ul pot fi refolosite cu oricare dintre cele peste 80 de module compatibile cu CompactDAQ din seria C de la NI.
  • Ușor de utilizat: Software-ul de înregistrare a datelor FlexLogger poate configura o interfață de utilizator personalizată cu grafice, diagrame și indicatori de alarmă. Sistemul poate testa numeroase variabile în același timp, accelerând procesul de luare a deciziilor în comparație cu sistemele software echivalente în care se măsoară o singură variabilă la un moment dat. Utilizatorii pot seta condiții de declanșare a alarmelor și a înregistrărilor, împreună cu posibilitatea de a adăuga panouri de intrare pentru operator cu scopul de a capta meta-date de testare.
  • Compatibilitate: Rezultatele testelor pot fi salvate în formate de fișier pentru Excel (.csv) sau în standardul binar deschis .tdms pentru a fi utilizate cu orice software intern.

James McGregor, Global Head of Test, Tools and Production Supplies, la Farnell, a declarat: Oferta Farnell în materie de testare și măsurare se axează pe sprijinul orientat către client în fiecare etapă, fie că este vorba de introducerea pe piață a celor mai bune produse de la furnizori de top, fie, în acest caz, de furnizarea către clienții noștri de servicii cu valoare adăugată. Suntem foarte încântați de gama largă de aplicații pe care le putem deservi prin parteneriatul nostru cu NI.”

Farnell oferă din stoc o gamă completă de produse de testare, instrumente și consumabile de producție de top, pentru a sprijini proiectarea și testarea electronică, fără valoare minimă a comenzii și cu un program de reduceri educaționale. Clienții au acces gratuit la resurse online, foi de date, note de aplicații, videoclipuri și webinarii, împreună cu un suport tehnic excelent disponibil 24/5 în limba locală.

Soluțiile senzori-la-software dotate cu produse de la NI și Omega sunt disponibile pentru livrare rapidă de la Farnell în EMEA, element14 în APAC și Newark în America de Nord.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu