MicroSys cooperează cu EBV Elektronik în EMEA

by donpedro

MicroSys Electronics – expert în dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vânzarea de module ‘System-on-Modules’ (SoMs) și platforme de aplicații bazate pe SoM, a anunțat că a semnat astăzi un acord cu EBV Elektronik, o companie Avnet. Acest acord va contribui la extinderea numărului de clienți în întreaga regiune EMEA.

Cooperarea cu EBV va completa activitățile comerciale existente ale MicroSys în EMEA în ceea ce privește SoM-urile miriac ale companiei, computerele pe o singură placă (SBC) și sistemele specifice personalizate, care se bazează pe cea mai recentă tehnologie de procesoare NXP. Prin aceasta, clienții vor avea acces la consultanță de nivel înalt în domeniul ingineriei și al aplicațiilor, precum și la un sprijin cuprinzător pentru orice cerințe suplimentare specifice pieței.

Produsele și serviciile MicroSys se adresează unei game largi de segmente industriale diferite. Printre acestea se numără automatizările, avionica, industria auto, domeniul medical, sectorul feroviar și al transporturilor, construcțiile și echipamentele mobile.

MicroSys Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu