Abordări de sisteme integrate realizate de Rutronik System Solutions

by donpedro

Rutronik investește în continuare în capacitățile sale de cercetare și dezvoltare și grupează competențele de specialitate sub denumirea “Rutronik System Solutions”. Scopul este de a implementa tehnologii extrem de inovatoare în soluții de sistem revoluționare, parțial brevetate, pentru provocări complexe. Soluțiile respective vor fi adaptate la nevoile clienților. Acest lucru permite companiei Rutronik să accelereze semnificativ timpul de lansare pe piață și să ofere o valoare adăugată suplimentară.

Transformarea digitală, inteligența artificială și noile materiale compozite oferă industriei noi impulsuri și joacă un rol important în viitorul tehnologic. În acest context, Rutronik combină capabilitățile sale interne și externe sub denumirea “Rutronik System Solutions” și își extinde capacitățile de cercetare și dezvoltare în calitate de distribuitor de componente electronice. Scopul este de a dezvolta soluții extrem de inovatoare, parțial brevetate, pentru provocări complexe, folosind noi tehnologii. Acestea sunt adaptate la nevoile clienților și consumatorilor. Astfel, nu numai că se combină componentele electronice în funcție de punctele forte ale acestora în ceea ce privește aplicația, dar se dezvoltă la nivel intern și dovada conceptului. Pe lângă stabilirea unui sistem de management al inovării, înființarea unui centru de cercetare și dezvoltare cu laboratoare în Lituania, precum și în Singapore, Rutronik colaborează îndeaproape cu colegii, universități și parteneri externi.

Valoare adăugată datorită intrării accelerate pe piață a aplicațiilor și produselor

Utilizând soluții adaptate individual, parțial brevetate, Rutronik poate accelera faza de pre-dezvoltare. Ca urmare, timpul de lansare pe piață poate fi redus semnificativ.

Au fost deja dezvoltate dovezi de concept. De exemplu, un sistem hibrid de stocare a energiei controlat digital (HESS), a cărui structură de circuit este brevetată, a fost dezvoltat în colaborare cu Universitatea de Științe Aplicate din Zwickau. De asemenea, kitul de dezvoltare “RDK2” este deja disponibil. Hardware-ul modern servește drept platformă de dezvoltare pentru aplicații legate, de exemplu, de Internetul lucrurilor (IoT).

Informații suplimentare despre “Rutronik System Solutions” și o opțiune de contact direct pot fi găsite la: https://www.rutronik.com/electronic-components/innovation-and-future-dna/

Rutronik

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu