Vertiv lansează seria de invertoare NetSure™ de 230V, maximizând disponibilitatea sarcinilor alimentate în AC și DC în aplicațiile 5G din Asia, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină

by donpedro

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a lansat seria Vertiv™ NetSure™ Inverter, un sistem prin care se economisește spațiul și care alimentează sarcinile prin curent alternativ (AC) și continuu (DC) cu o bancă de baterii, într-un singur subrack. Sistemul furnizează curent continuu și curent alternativ de pe o platformă comună, utilizând o singură unitate de control, eliminând necesitatea unor controlere separate pentru sistemul de curent continuu și invertor. Sistemul de 230 VAC este disponibil de astăzi în Asia, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină, iar un sistem de 120 VAC va fi disponibil pe continentul american la începutul anului 2022.

Având la bază lunga istorie a Vertiv și portofoliul larg de soluții de alimentare prin curent alternativ și continuu, seria NetSure™ Inverter este un sistem complet integrat, format dintr-un panou de distribuție AC și DC, o unitate de control NetSure™ și redresoare și invertoare eSure™. Funcționând împreună, sistemul oferă zero timp de transfer între rețeaua de curent alternativ și sursele de baterii de curent continuu, oferind un backup extrem de fiabil pentru sarcini critice. Modulul invertor NetSure™ are cea mai bună densitate de putere din industrie, în clasa sa, cu 1,4 W/cm3, potențând acest lucru printr-o amprentă ecologică compactă, pentru a oferi o eficiență maximă de până la 96,3%. Modulul este consolidat pentru a rezista în medii cu temperatură înaltă de până la 80 de grade Celsius, unde va fi implementat în mod obișnuit, în special în spațiul de acces în zona de telecomunicații și la marginea rețelei.

„Pe măsură ce tehnologia 5G se extinde și puterea de procesare este tot mai prezentă în mediile tradiționale alimentate de curent continuu, inclusiv site-uri de acces și implementări edge, crește nevoia de a gestiona în mod fiabil și eficient, atât încărcările de curent alternativ, cât și cele de curent continuu,” a spus Henrik Nilén, director of global DC power offerings la Vertiv. „Pentru numărul tot mai mare de locații edge, disponibilitatea este esențială, iar spațiul este prețios. Cu o singură bancă de baterii care acceptă, atât încărcări AC și DC, cât și densitatea de putere a modulului invertor de top, sistemul Vertiv™ NetSure™ Inverter va optimiza spațiul și va permite o disponibilitate remarcabilă a locației.”

Având un singur sistem de control, seria NetSure™ Inverter nu necesită pregătire suplimentară pentru operatorii de rețea și nici investiții în controale suplimentare, eliminând în același timp echipamentele și reducând costurile de întreținere. Seria oferă o vizibilitate clară, atât a sarcinilor de curent alternativ, cât și a celor de curent continuu și permite o planificare și o gestionare mai precise a capacității și o disponibilitate maximă.

Pentru site-urile de curent continuu existente, sistemul NetSure™ Inverter este prevăzut cu o casetă suplimentară, cu acces frontal complet, incluzând trei module invertor, distribuție de curent alternativ și o unitate de control – totul într-un sub-rack cu înalțime 1 U și 48.26 cm lățime.

Vertiv deține o experiență îndelungată, atât în domeniul curentului alternativ, cât și al curentului continuu, având portofolii întregi de soluții de infrastructură IT alimentate prin curent alternativ și soluții de infrastructură de telecomunicații alimentate prin curent continuu. Această expertiză a fost esențială pentru dezvoltarea seriei NetSure™ Inverter și a invertorului cu cea mai bună densitate de putere din industrie.

Pentru mai multe informații despre seria NetSure Inverter sau despre portofoliul complet de centre de date și soluții de infrastructură pentru telecomunicații de la Vertiv, vizitați Vertiv.com.

Vertiv

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu