Mouser oferă o gamă largă de tehnologii de senzori pentru a permite proiecte inovatoare

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în domeniul lansării de noi produse (NPI – New Product Introduction), a creat un flux de conținut despre tehnologia senzorilor pe site-ul său web, care evidențiază cele mai recente soluții și resurse inovatoare în materie de senzori de la cei mai buni producători din lume. Odată cu dezvoltarea rapidă a Internetului lucrurilor (IoT) și a dispozitivelor inteligente conectate, producătorii au făcut progrese semnificative în ceea ce privește capabilitățile senzorilor. Gama extinsă de tehnologii de senzori de la Mouser le oferă inginerilor cele mai noi produse și soluții de senzori pentru nevoile lor de proiectare.

Punctele forte ale tehnologiei senzorilor disponibile la Mouser includ următoarele:

  • Senzorul de mediu BME688 de la Bosch combină detectarea gazelor, a umidității, a temperaturii și a presiunii barometrice cu o capabilitate inovatoare de inteligență artificială (AI). Kitul de dezvoltare BME688, disponibil la comandă, permite configurarea senzorului cu ajutorul mediului BME Al-Studio. Software-ul permite optimizarea performanțelor, a ratei de date de ieșire (ODR output data rate) și a consumului de energie în aplicațiile mobile și conectate în care dimensiunile reduse și consumul redus de putere reprezintă cerințe esențiale
  • Senzorul magnetic de poziție arbore (ax) cu came AS5116 de la ams oferă fiabilitate ridicată, durabilitate, zgomot de ieșire redus și ieșire analogică de înaltă precizie. Printre aplicațiile pentru senzorul calificat AEC-Q100 se numără detectarea unghiului rotorului motoarelor electrice cu comutare, sistemele de servodirecție electrică, pompele electrice, actuatoarele din sistemele de transmisie, demaroare și generatoare, precum și alte soluții de măsurare a unghiurilor de 360°.
  • Senzorii digitali multi-gaz cu oxid de metal ScioSenseENS160 oferă un interval de tensiune de alimentare de la 1,67V la 1,98V și o temperatură nominală de până la +85°C. Aceștia au funcția de detectare a calității aerului TrueVOC™ și suportă algoritmi inteligenți, care calculează echivalenți de CO2, TVOC și indici de calitate a aerului (AQI) și efectuează compensarea umidității și a temperaturii. Printre aplicații se numără automatizarea clădirilor, casa inteligentă, HVAC, aparate de uz casnic și dispozitive IoT.

În plus, Mouser oferă un conținut bogat și atractiv axat pe senzori, inclusiv un episod recent al podcastului The Tech Between Us, parte a programului Mouser – Empowering Innovation Together™, ediția 2021.

Pentru a accesa fluxul de conținut despre tehnologia senzorilor de la Mouser, vizitați https://resources.mouser.com/sensor/. Pentru cele mai recente produse pentru senzori disponibile la Mouser, vizitați https://eu.mouser.com/new/sensors/n-5gej

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu