Conectori la 90 de grade pentru aplicații USB importante

by donpedro

Würth Elektronik oferă acum noii conectori WP-SMRA cu montare pe suprafață ‘wire-to-board’ și ‘board-to-board’ pentru asamblarea la 90° pe panouri frontale, carcase, PCB-uri sau conexiuni de cablu.

Conexiune centrală cu un singur șurub pentru cablul USB-C. WP-SMRA sunt disponibile pentru PCB-uri cu grosimea de 1,0 mm și 1,6 mm. – Sursă imagine: Würth Elektronik

Conexiune laterală cu două șuruburi pentru cablul USB-C. -– Sursă imagine: Würth Elektronik 

WP-SMRA suportă curenți mari și sunt destinați în principal pentru ansamblare automată în cadrul seriei REDCUBE. Versiunea cu filet M2 este destinată unei aplicații speciale: În combinație cu mufele USB C de la Würth Elektronik, aceasta acceptă conectorii USB cu blocare prin șurub utilizați și apreciați pentru conectarea lor mai fiabilă în multe aplicații industriale.

Conectorii fixați în mod fiabil cu șuruburi împotriva deconectării involuntare revin în aplicațiile industriale datorită conectorului USB de tip C. Versiunea M2 a conectorului WP-SMRA cu montare SMT de la Würth Elektronik oferă dezvoltatorilor o soluție ușor de implementat, împreună cu un proiect de referință.

WP-SMRA este disponibil imediat din stoc, fără o cantitate minimă de comandă. Würth Elektronik pune la dispoziția dezvoltatorilor mostre gratuite la cerere.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu