Mouser Electronics explorează tendințele emergente în domeniul automatizării industriale pentru 2021 în ultimul episod “Empowering Innovation Together”

by donpedro

Mouser Electronics Inc. a lansat al șaptelea și ultimul episod al programului premiat Empowering Innovation Together™ din 2021. Ultima ediție aprofundează capabilitățile tehnologiilor de automatizare industrială și legăturile învățării automate cu sectorul automatizării industriale. Concluzia seriei oferă conținut atractiv, inclusiv un blog, un infografic și articole, plus noi episoade ale seriei de videoclipuri Then, Now and Next și podcastul The Tech Between Us. Pentru a asculta ultimul podcast, vizitați https://eu.mouser.com/empowering-innovation/industrial-automation#podcast-ia.

În acest podcast, Raymond Yin, director de conținut tehnic la Mouser, este însoțit de Clara Vu, cofondator și director de tehnologie la Veo Robotics, pentru a purta o discuție antrenantă despre standardele de siguranță funcțională ale automatizărilor industriale, despre ceea ce definește un cobot, despre potențialul tot mai mare al învățării automate și multe altele. Podcastul este disponibil pe Alexa, Apple Podcasts, Google Podcasts, iHeartRadio, Pandora, Spotify și pe canalul YouTube al Mouser.

Ediția dedicată automatizării industriale a programului Empowering Innovation Together 2021 este sponsorizată de producători valoroși: Advantech, Amphenol ICC, Analog Devices, Infineon, Intel®, Littelfuse, Maxim Integrated (acum parte a Analog Devices), Molex, Phoenix Contact și TE Connectivity.

Seria Empowering Innovation Together 2021 include videoclipuri, podcasturi, articole, bloguri, infografice și alte conținuturi interesante, cu conversații conduse de liderii de opinie de la Mouser și de alți experți din industrie. Programul evidențiază noile produse și dezvăluie evoluțiile tehnice necesare pentru a fi la curent cu tendințele actuale și noi de pe piață.

Înființat în 2015, programul Empowering Innovation Together al Mouser este unul dintre cele mai recunoscute programe de componente electronice din industrie. Pentru a afla mai multe, vizitați https://eu.mouser.com/empowering-innovation și urmăriți Mouser pe Facebook și Twitter.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu