Şabloane SMT cu decupare laser

by donpedro

Net Digital Service SRL vă stă la dispoziţie cu o mare varietate de tipuri de şabloane, pentru sisteme de rame autotensionante, şabloane lipite (mesh glued), în trepte, tratament nanocoating, ministenciluri etc.

Competenţele noastre cu privire la prelucrarea CAD a desenelor primite de la client, precum şi calitatea echipamentelor laser LPKF de ultimă generaţie folosite, ne permit oferirea unor produse de înaltă calitate, la preţuri competitive.

Termenul standard de livrare de 24-48 ore, costurile reduse de livrare, preţurile atractive, comunicarea facilă şi disponibilitate maximă a personalului în rezolvarea oricăror probleme apărute, calitatea la cele mai ridicate standarde, sunt doar câteva dintre avantajele oferite de colaborarea cu noi.

Net Digital Service este distribuitor autorizat pentru România al produselor ScanCad International.

ScanSTENCIL este o stație de lucru independentă, complet integrată, pentru măsurarea și inspectarea PCB-urilor și șabloanelor SMT înainte de producție.

ScanSTENCIL folosește un pachet software bazat pe Windows, integrat cu un scaner A3 calibrat, de rezoluție înaltă. Această combinație hardware și software permite inspectarea șabloanelor SMT și PCB-urilor, atât din punct de vedere al absenței/prezenței a mii până la milioane de aperturi, cât și a poziției și dimensiunilor acestora.

 

 

 

 

NET DIGITAL SERVICE SRL
Parc Industrial Borş, nr.2/D, Borş 417075, jud. Bihor, România
Tel: 0359-192819
E-mail: office@nds-service.com; stencil@stv-group.com
Web: http://www.nds-service.com

 

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu