PEL103 de la Chauvin Arnoux

by donpedro

În contextul unei inițiative de protejare a mediului pe scară largă, Europa și-a stabilit ținta reducerii consumului de energie cu 20%. Astăzi, industria și sectorul construcțiilor reprezintă mai mult de 50% din consumul de energie. Prin urmare, este crucială optimizarea consumului de energie, dacă se dorește îndeplinirea cerințelor de reglementare.

Nr. stoc RS 778-1034 – Marca Chauvin Arnoux − Cod de producător P01157153

Înregistratorul de date PEL103 este destinat măsurării puterii și energiei pentru toate instalațiile electrice. Măsurătorile se efectuează cu ajutorul a 3 senzori de curent și intrări de tensiune. Toți parametri măsurați pot fi vizualizați și pot beneficia de numeroase funcții de măsurare și comunicare a valorilor măsurate. Pe baza determinărilor, se pot elabora proiecte de eficientizare energetică și de monitorizare a sistemelor de distribuție a energiei electrice. Familia de înregistratoare de date PEL100 simplifică adăugarea punctelor de măsurare în cabinetele electrice, în care cea mai mare parte a spațiului este deja ocupată. Deoarece beneficiază de o parte magnetică, dispozitivele pot fi montate foarte ușor în orice dulap și nu provoacă nicio obstrucție după închiderea ușii cabinetului.

Exemple de aplicații

Prin monitorizarea și cartografierea consumului pe un site conținând jurnalul oferit de înregistratoarele PEL100, se poate urmări chiar și cel mai mic consum într-o fabrică, atelier, clădire, agenție etc. Se permite simultan monitorizarea consumului în timp real, alături de analiza istorică și comparativă a consumului.

Mentenanță predictivă: când sunt instalate o perioadă lungă de timp într-un cabinet, jurnalele PEL100 monitorizează constant valorile puterii active, aparente și reactive din rețeaua electrică implicată. Aceasta înseamnă că vor detecta instantaneu ori de câte ori este depășit pragul de putere subscris.

Management al consumului în rețea și centralizat: Prin instalarea mai multor înregistratoare de date PEL100 pe un sistem general de distribuție electrică, autoritățile locale, de exemplu, își pot simplifica gestionarea consumului prin controlul alocării diferitelor tipuri de consum: − rețea de iluminat stradal − rețea de iluminat în zonă comună − rețea comună de servicii − rețea generală de distribuție monofazată − rețea de distribuție trifazată.

Accesând ro.rsdelivers.com puteți descoperi oferta de echipamente destinate măsurării și înregistrării consumului instalațiilor electrice pentru a îmbunătăți eficiența energetică și a reduce costurile asociate.

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu