Hioki vorbește despre proiectarea bateriilor în episodul 3 al podcastului “Experții în inovație” de la Farnell

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a lansat astăzi cel de-al treilea episod al noii sale serii de podcast-uri la nivel mondial, The Innovation Experts, cu Hioki, producător de top de echipamente de testare. Seria de podcasturi investighează modul în care echipamentele de testare și măsurare sprijină inovarea și dezvoltarea de noi produse într-o mare varietate de aplicații din lumea reală. Fiecare episod al seriei va oferi informații valoroase pentru cumpărători, ingineri și alți profesioniști din industrie care doresc să fie la curent cu cele mai recente tendințe, provocări, produse, instrumente și aplicații.

Noul episod prezintă în exclusivitate modul în care Hioki proiectează instrumente și echipamente inovatoare pentru crearea de baterii. Kai Scharrmann, Engineer and Business Development Manager la Hioki, se alătură lui Cliff Ortmeyer de la Farnell, Global Head of Technology Product Marketing and Solutions, pentru a discuta despre această tehnologie de ultimă oră și a explica modul în care este utilizată pentru a măsura eficiența automobilelor electrice și a altor aplicații critice. Experții abordează, de asemenea, tendințele și provocările în tehnologia și testarea bateriilor, împreună cu informații despre modul în care alte produse de înaltă tehnologie ale Hioki permit inovarea într-o varietate de industrii.

James McGregor, Global Head of Test & Tools la Farnell, a declarat: “Cel de-al treilea episod al podcastului nostru cu Hioki va fi de mare interes pentru proiectanții de sisteme de energie curată, cum ar fi vehiculele electrice, stocarea energiei verzi și alte sisteme alimentate cu baterii. În calitate de partener de distribuție exclusiv al Hioki în EMEA, suntem încântați să aducem cunoștințele lor de specialitate ascultătorilor noștri de podcast.”

Cu episoade noi lansate la fiecare câteva săptămâni, podcastul “The Innovation Experts″ va aborda modul în care echipamentele de testare și măsurare permit inovarea în cadrul unor mici întreprinderi nou înființate și până la marile organizații de top. Toate episoadele anterioare ale podcastului sunt disponibile acum pe noul hub de resurse tehnice al Farnell, inclusiv:

  • Episodul 1: Echipamentele de testare stimulează munca și învățarea la distanță – Episodul de debut al seriei se concentrează pe modul în care osciloscoapele bazate pe PC și produsele de testare RF ale Pico Technology au permis munca și noile modalități de învățare la distanță în timpul pandemiei COVID-19. Mike Purday, Business Development Manager la Pico Technology, discută despre abilitățile și impactul folosirii osciloscoapelor bazate pe PC, de la cele mai ieftine până la produsele de înaltă performanță, pentru o serie de aplicații inovatoare – și neașteptate – de la îndepărtarea tatuajelor până la monitorizarea temperaturii ouălor de pinguin.
  • Episode 2: Episodul 2: Accelerarea inovației: Tendințe și tehnici emergente – În contextul în care Tektronix și Keithley sărbătoresc cea de-a 75-a aniversare, cel de-al doilea episod al podcastului The Innovation Experts” oferă o scurtă perspectivă istorică despre modul în care ambele companii au contribuit la stimularea inovației în unele dintre cele mai importante industrii din lume. Brad Odhner, Technical Marketing Manager pentru Tektronix și Keithley, vorbește despre modul în care echipamentele de testare și măsurare accelerează inovația, ajutând inginerii să depășească provocările prezente și viitoare.

Hioki este un producător de instrumente de măsură în domeniul electric care sprijină aplicații începând de la cercetare și dezvoltare până la întreținere și service, cu patru categorii de produse: echipamente de testare automată, echipamente de înregistrare a datelor, instrumente de măsură electronice și instrumente de măsură în teren. Aceste produse sunt utilizate într-o gamă extinsă de industrii și domenii. În prezent, Farnell este singurul distribuitor de servicii de înaltă calitate care stochează produsele Hioki în EMEA. Subportofoliul de produse disponibile de la Farnell include produse de testare electrică, cum ar fi aparate de măsurare a rezistenței, aparate de testare a bateriilor, clești de măsură și clampmetre.

Farnell oferă din stoc o gamă completă de dispozitive și unelte de top pentru testare precum și consumabile pentru producție pentru a sprijini proiectarea și testarea electronică, fără valoare minimă a comenzii și cu un program de reduceri educaționale. Clienții au acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicații, videoclipuri și webinarii, alături de un suport tehnic excelent disponibil 24/5 în limba locală.

Podcastul “The Innovation Experts” este disponibil gratuit de la principalii furnizori de podcasturi, inclusiv Spotify și Apple Podcasts.

Acest al treilea episod al podcastului, cu Hioki, este disponibil acum pe noul hub de resurse tehnice al Farnell.

Farnell  | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu