Farnell semnează un nou acord de distribuție cu IGS

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a semnat un nou acord de distribuție cu Intelligent Group Solutions (IGS) pentru a-și îmbunătăți gama de soluții specializate pentru iluminat cu LED-uri.  Clienții Farnell au acum acces la cele mai noi produse optoelectronice și componente de iluminat cu LED-uri, care oferă lumină vizibilă albă și colorată, lumină infraroșie și ultravioletă (UV) de la Intelligent LED Solutions (ILS), o divizie a IGS.

ILS este un producător de top de module LED care pot fi utilizate ca produse de sine stătătoare sau pentru a permite inginerilor să introducă rapid cea mai recentă tehnologie LED în produsele finale. Marea majoritate a modulelor LED prezintă un substrat din aluminiu pentru un management termic optim și pot fi utilizate într-o mare varietate de aplicații. Gama de produse ILS disponibile acum la Farnell include:

  • OSLON® UV 3636 1 LEDiL Selector Board permite inginerilor proiectanți care lucrează cu LED-ul OSLON® UV 3636 de la OSRAM Opto Semiconductors să selecteze cu ușurință produsele asociate atunci când dezvoltă sisteme de iluminat. Această placă a fost proiectată pentru a funcționa cu diverse produse optice din siliciu de la LEDiL. Este dotată cu conectori push-in pentru o utilizare ușoară și are găuri preforate pentru montarea radiatorului. Fiind o sursă de lumină compactă și puternică, LED-ul OSLON® UV 3636 a fost proiectat pentru iluminarea echipamentelor, dezinfectarea aerului cu UV-C, dezinfectarea suprafețelor cu UV-C, dezinfectarea apei cu UV-C, precum și pentru aplicații de detectare a fumului, prafului și particulelor.
  • PowerStar OSLON® Square conține unul dintre cele mai compacte LED-uri de mare putere de 2W din lume, cu rezistență termică extrem de scăzută, eficiență ridicată, fiabilitate și rezistență la coroziune. Cea mai recentă generație a PowerStar OSLON® Square are un unghi de vizualizare de 120- grade, dar oferă performanțe sporite și un model de radiație îmbunătățit datorită creșterii dimensiunii lentilei de siliciu. Este potrivit pentru iluminatul general, iluminatul punctual, iluminatul de lucru, iluminatul decorativ, aplicațiile de iluminat pentru retail și divertisment. 
  • OSLON® Black 4 PowerStar IR este perfect pentru inginerii proiectanți care lucrează cu lumină infraroșie și oferă toate avantajele gamei PowerStar de la ILS. Dispunând de patru LED-uri IR, modulul este potrivit pentru aplicațiile care necesită iluminare IR de mare putere într-un spațiu compact, cum ar fi sistemele de supraveghere, iluminarea în infraroșu pentru camere, aplicațiile de viziune artificială, lumina de supraveghere nocturnă și sistemele de asistență pentru șoferi. LED-urile din seria OSLON® Black de la OSRAM Opto Semiconductors sunt cele mai mici LED-uri cu infraroșu din prezent, oferind o putere optică de peste 1 watt.

Lee Turner, Global Head of Semiconductors și SBC la Farnell, a declarat: “Suntem foarte încântați să anunțăm noul nostru parteneriat cu IGS și extinderea portofoliului pentru a include cele mai recente inovații în tehnologia LED de la ILS. Compania ILS ajunge rapid pe piață datorită noilor soluții LED care integrează produse de ultimă generație de la unii dintre cei mai de încredere producători globali din lume. Gama de produse ILS poate fi încorporată cu ușurință în produsele clienților noștri sau poate fi utilizată pentru a sprijini activitatea de proiectare cu LED-uri. Multe produse ILS includ LED-uri Osram, care sunt deja foarte populare printre clienții noștri existenți. Farnell stochează, de asemenea, o gamă largă de produse asociate, ceea ce le permite clienților să găsească cu ușurință toate componentele de care au nevoie pentru a-și finaliza cu ușurință proiectele.”

Richard Williams, Managing Director al IGS a declarat: “Este fantastic să lucrăm cu Farnell. Portofoliul pe care l-am adăugat în gama lor este complementar cu produsele pe care Farnell le oferă în domeniul fotonicii și optoelectronicii. Așteptăm cu nerăbdare să adăugăm multe alte linii în lunile și anii următori.”

ILS este una dintre cele patru divizii ale IGS, o companie specializată care se concentrează pe furnizarea de soluții unice clienților care au nevoie de componente optoelectronice, subansamble și produse finite. ILS a fost înființată ca răspuns la cererea din partea clienților și furnizorilor care au nevoie de produse și servicii specializate într-un sector al LED-urilor în plină dezvoltare.

Farnell oferă o gamă extinsă de produse din portofoliul său cuprinzător de semiconductori pentru a veni în sprijinul inginerilor proiectanți. Clienții au, de asemenea, acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicare, videoclipuri, seminarii web și asistență tehnică 24/5.

Gama de module LED de la ILS este acum disponibilă la Farnell în EMEA și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu