Câștigați o placă de dezvoltare dsPIC33CH Curiosity Development Board

by donpedro

Placa de dezvoltare dsPIC33CH Curiosity (DM330028-2) este o platformă cost-eficientă dedicată dezvoltării și testării întregii familii de controlere de semnal digital de înaltă performanță cu două nuclee – dsPIC33CH. Proiectată de la zero pentru a profita din plin de IDE MPLAB® X de la Microchip, placa include un programator/depanator integrat și nu necesită hardware suplimentar, ceea ce o transformă într-un punct de plecare perfect pentru a explora familia dsPIC33CH dual core.

Familia de controlere de semnal digital (DSC) dsPIC33CH de la Microchip dispune de nuclee duale dsPIC® DSC pe 16-biți de 90 și 100 MIPS cu DSP integrat și periferice îmbunătățite pe cip. Aceste controlere permit proiectarea unor sisteme de control al motoarelor de înaltă performanță și precizie, care sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, mai silențioase în funcționare și care asigură o durată de viață mai lungă a motoarelor. Dispozitivele pot fi utilizate pentru a controla motoare BLDC, PMSM, ACIM, SR și motoare pas cu pas. Acestea permit proiectarea de surse de alimentare în comutație, cum ar fi AC/DC, DC/DC, UPS și PFC, asigurând controlul digital de înaltă precizie al circuitelor Buck, Boost, Fly-Back, Half-Bridge, Full-Bridge, LLC și alte circuite de alimentare pentru a atinge cea mai mare eficiență energetică posibilă. În plus, dispozitivele sunt ideale pentru multe aplicații de înaltă performanță, de uz general și robuste și au multe caracteristici care ajută la simplificarea certificărilor de siguranță funcțională pentru aplicațiile axate pe ASIL-B și ASIL-C.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare dsPIC33CH Curiosity sau pentru a primi un cupon de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-dsPIC33.html  și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu