Digi-Key Electronics anunță un parteneriat global cu QuickLogic Corporation prin intermediul Digi-Key Marketplace

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție din lume de componente electronice în stoc pentru expediere imediată, a anunțat că a încheiat un parteneriat global cu QuickLogic® Corporation prin intermediul Digi-Key Marketplace pentru a oferi gama lor de microcontrolere multi-nucleu cu consum redus de putere, FPGA-uri și FPGA-uri embedded, procesare de voce și senzori.

QuickLogic este o companie de semiconductoare fabless (fără facilități proprii de producție) care adoptă instrumente FPGA open source prin intermediul demersului QuickLogic Open Reconfigurable Computing (QORC).

Odată cu adăugarea produselor QuickLogic pe piața Digi-Key, clienții au acum la dispoziție o soluție completă de software și hardware cu consum foarte redus de putere, care le permite să treacă de la idee la proiectare în câteva zile. Produsele QuickLogic sunt susținute de multe instrumente software open source populare, cum ar fi Zephyr, FreeRTOS, SymbiFlow și Renode.

Indiferent dacă un client adaugă funcții active de detectare a cuvintelor de activare, implementează modele de inferență AI edge/endpoint sau dorește un microcontroler Arm® Cortex®-M4F cu consum redus de putere bazat pe software complet open source, familia de SoC-uri QuickLogic EOS™ S3 are o soluție. Portofoliul de produse include:

Platforma de procesare a senzorilor EOS S3 – Cu ajutorul microcontrolerului integrat Arm Cortex-M4F și al nucleului FPGA embedded (eFPGA), clienții pot trece rapid de la idee la prototip și apoi la producția de serie. Platforma este susținută de un kit de dezvoltare ușor de utilizat, cu costuri reduse și de lanțuri de instrumente software open source (Zephyr, FreeRTOS), precum și de instrumentele de utilizare FPGA ale QuickLogic.

EOS S3 Voice + Sensor Hub – Suportă procesarea simultană a senzorilor cu recunoașterea vocală. Soluția cu consum foarte redus de putere susține o durată de viață lungă a bateriei fără a sacrifica experiența utilizatorului.

EOS S3-AI – O soluție completă cu consum redus de putere și un mediu de dezvoltare pentru a încorpora în mod economic avantajele inteligenței artificiale în aplicațiile endpoint.

Kitul de dezvoltare QuickFeather – QuickFeather este mic, compatibil cu Feather, ieftin și complet susținut de instrumente open source. Cu un microcontroler Cortex®-M4F și un eFPGA integrat, EOS S3 inclus pe placă vă permite să inovați cu hardware și software complet open source.

Kitul de dezvoltare Qomu – Având atât un procesor încorporat cu consum extrem de redus de putere, cât și o tehnologie FPGA cu consum redus de putere, Qomu este platforma de dezvoltare perfectă, în special pentru aplicațiile IoT edge și pentru aplicațiile de inteligență artificială/învățare automată. Placa de mici dimensiuni se conectează direct la porturile USB Type-A, ceea ce face posibilă proiectarea din orice locație.

“Produsele QuickLogic sunt optimizate pentru un consum de putere foarte redus, ceea ce le face ideale pentru aplicații IoT și aplicații mobile de consum”, a declarat Anissa Lauer, Senior product manager – Marketplace pentru Digi-Key. “În plus, versiunea de bază a setului de instrumente de analiză de la filiala QuickLogic, SensiML®, este deja disponibilă la Digi-Key. Prin urmare, clienții noștri au acum o soluție completă de software și hardware care permite un proces mai rapid de elaborare a ideilor și de proiectare.”

Analytics Toolkit de la SensiML oferă clienților un flux de dezvoltare AI complet pentru colectarea de date, etichetare, generarea de modele și testare/validare a inteligenței artificiale încorporate.

“Digi-Key oferă cea mai mare selecție de componente electronice din lume”, a declarat Brian Faith, CEO al QuickLogic. “Vânzarea prin intermediul Digi-Key Electronics lărgește accesul la produsele noastre, oferind inginerilor o modalitate ușoară de a comanda dispozitive, kituri și instrumente software. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Digi-Key pentru a ne extinde aria de acoperire.”

Pentru mai multe informații despre QuickLogic și pentru a vizualiza portofoliul lor de produse, vă rugăm să vizitați Digi-Key Marketplace.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu