Heilind Electronics extinde gama de produse cu senzorii de presiune Sensata

by donpedro

Heilind Electronics, un distribuitor de talie mondială în distribuția de componente electronice și distribuitor autorizat Sensata, a adăugat senzorii de presiune ai producătorului în amplul său portofoliul de senzori. Acești senzori, folosind un semnal electronic pentru măsurarea presiunii, furnizează o soluție versatilă pentru o varietate de aplicații.

Sensata oferă senzori de presiune permanenți și portabili pentru industria apei, inclusiv soluții personalizate pentru monitorizarea presiunii apei. Compania produce, de asemenea, senzori industriali de presiune utilizați în vopsirea prin pulverizare și turnarea prin injecție, precum și senzori pentru monitorizarea aburului în cazul sistemelor medicale de sterilizare cât și în utilizări sub apă cum ar fi submersibilele.

Clienții pot alege dintr-o gamă variată pentru presiune și temperatură cât și tipuri de presiune. Totodată este disponibilă o gamă largă de senzori de presiune din ceramică și silicon personalizați integral cu opțiuni pentru gama de presiune, ieșire electrică, orificiu de presiune, carcasă și garnituri chiar și pentru cantități mici.

Vizitați www.heilindeurope.com pentru mai multe informații despre senzorii de presiune Sensata.

Heilind Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu