Farnell distribuie conectori circulari INTERCONTEC de la TE Connectivity

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente electronice, produse și soluții, oferă conectori circulari INTERCONTEC de la TE Connectivity, lider mondial în domeniul conectivității și al senzorilor. Conceptul inovator al conectorului plug-and-play INTERCONTEC simplifică proiectarea modulară a utilajelor prin intermediul unei game largi de variante, inclusiv alimentare, semnal sau date – sau toate opțiunile combinate – într-un singur conector, oferind o soluție personalizată pentru aplicații specifice. Printre aplicații se numără sistemele de acționare, robotică, automatizări, ambalaje, industria aerospațială, alimentară și textilă.

Conectorii TE INTERCONTEC dispun de un sistem inovator de blocare rapidă 1/8 și asigură o instalare simplă, rapidă și fiabilă în panourile de control, fără a fi nevoie de unelte speciale. Clema de strângere inovatoare INTERCONTEC asigură că plasa de ecranare EMC rămâne netăiată. Designul acestora permite tehnicienilor să înlocuiască cu ușurință orice parte defectă fără o pregătire specializată, minimizând astfel eventualele întreruperi. Produsele TE INTERCONTEC beneficiază de protecție IP 66/67 atunci când sunt cuplate, funcționează într-un interval de temperatură cuprins între -20 °C și 130 °C și sunt certificate pentru 500 de cicluri de cuplare.

Gama de conectori INTERCONTEC disponibilă acum la Farnell include:

  • Conectorii Speedtec 940 Power cu 6-pini oferă o putere susținută pentru acționarea motoarelor, arborilor și servomotoarelor, gestionând cu ușurință viteze mari și solicitări de pornire și oprire. Conectorii suportă tensiuni de până la 630V și curenți de până la 200A în cele mai dificile medii.

  • Conectorii de semnal Speedtec 623 reprezintă soluția perfectă pentru transmiterea semnalelor pentru controlul motoarelor și monitorizarea funcțiilor utilajelor complexe. Conectorul cu 17-pini funcționează la 125V (AC/DC) și 7A. Sunt disponibile versiuni cu eliberare rapidă și versiuni cu filet M23 (standard industrial), cu montare pe flanșă sau în unghi drept.

  • Conectorii Speedtec 723 Hybrid (Power & Signal) M23 cu 10-pini oferă o serie de configurații pentru aplicații personalizate și dispune de un dispozitiv de date separat și ecranat. Răspunzând cerințelor pentru o rezistență electrică mai mare, conectorul poate fi conectat în lanț pentru servomotoare de până la 850Vcc cu control descentralizat. Acest conector super-hibrid poate suporta 30A și o secțiune transversală a firelor de până la 4 mm².

Simon Meadmore, Global Head of IP&E la Farnell, a declarat: “Suntem încântați să ne extindem gama de conectori prin introducerea conectorilor circulari INTERCONTEC de înaltă tehnologie de la TE Connectivity. În condițiile în care proiectanții caută să reducă dimensiunea panourilor de control, gama compactă INTERCONTEC plug-and-play este o soluție ideală și flexibilă, care permite o instalare de trei ori mai rapidă decât sistemele de cuplare tradiționale, datorită sistemului de blocare Speedtec. Disponibilă acum din stoc, această gamă de produse demonstrează angajamentul nostru continuu de a oferi clienților noștri un portofoliu de conectori de clasă mondială.”

INTERCONTEC a fost achiziționată de TE Connectivity în 2016 și este un brand consacrat pe piețele industriale și de automatizare.

Farnell oferă o gamă completă de produse pentru a sprijini proiectarea electronică și continuă să ofere clienților tehnologii de conectare de ultimă generație. De asemenea, clienții au acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicații, videoclipuri și webinarii, precum și un excelent suport tehnic și pentru clienți, disponibil 24/5 în limba locală.

Gama de conectori circulari INTERCONTEC de la TE Connectivity este disponibilă pentru livrare rapidă de la Farnell în EMEA, element14 în APAC și Newark în America de Nord.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu