Accelerați dezvoltarea cu proiecte de referință IO-Link

by donpedro

Reduceți costul și timpul de proiectare pentru sistemele voastre IO-Link® cu ajutorul proiectelor noastre de referință. IO-Link este primul protocol de comunicație serială punct-la-punct, field bus agnostic și ieftin pentru senzori și actuatoare, care a fost adoptat ca standard internațional (IEC 61131-9).

Accelerați dezvoltarea cu proiecte de referință IO-Link

 AFLAȚI MAI MULTE 

 

 

IO-Link Universal Analog IO

Acest sistem complet compatibil cu IO-Link este un IO universal, configurabil în teren, care combină programabilitatea în teren a sistemului IO-Link cu un IO configurabil prin software. Producătorii OEM de senzori/actuatoare de uz industrial pot oferi utilizatorilor finali o flexibilitate totală la nivelul fabricii pentru a simplifica instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, reducând în același timp numărul de unități de stocare (SKU – Stock keeping unit) și lista de materiale (BOM).

 AFLAȚI MAI MULTE 


Proiect de referință pentru un IO-Link Master cu patru canale

Acest proiect de referință IO-Link master cu patru porturi, complet compatibil cu IO-Link® versiunea 1.1, include stiva TMG TE IO-Link master și instrumentul ușor de utilizat IO-Link Device Tool V5 de la TMG.

 AFLAȚI MAI MULTE 

 

Hub IO-Link cu 16 canale de intrare digitale

MAXREFDES176# este un proiect de referință complet de hub IO-Link® cu 16 canale de intrare digitale, care conține un transceiver IO-Link MAX22515 cu protecție integrată. Pentru a furniza un total de 16 canale de intrare digitale, soluția include izolatorul digital MAX22192, cu 8 intrări digitale izolate, conectat cu circuitul MAX22190 care oferă 8 intrări digitale.

 AFLAȚI MAI MULTE 

 

Noua aplicație de mobil Essential Analog de la Maxim!

 

Examinați specificații ale circuitelor integrate analogice, comandați piese, obțineți detalii despre evenimente și promoții și multe altele. Folosiți butoanele de mai jos ca să descărcați noua aplicație mobilă pe telefonul vostru pentru a beneficia în orice moment de informații esențiale despre componentele analogice! Dacă vă aflați în fața unui computer, puteți scana codul QR pentru a descărca aplicația pe telefonul mobil!

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu