Digi-Key Electronics anunță tragerea la sorți a premiilor Back2School 2021

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție de componente electronice din lume în stoc, pentru expediere imediată, va organiza mult așteptata tombolă anuală Back2School, care oferă studenților oportunitatea de a câștiga premii în timp ce folosesc instrumente și resurse din lumea reală pentru a învăța despre domeniul ingineriei.

În cadrul concursului Back2School, studenții sunt invitați să proiecteze și să trimită scheme electronice în vederea îmbunătățirii vieții de student, folosind componente electronice și alte produse găsite pe site-ul Digi-Key. Studenții pot gândi produse sau proiecte menite să ajute la ușurarea revenirii la sistemul de învățământ tradițional. Pentru a se califica la categoria “Marele premiu”, studenții pot dezvolta și implementa un proiect trimițând un videoclip sau o fotografie a acestuia.

Câștigătorul marelui premiu va primi un kit InstaLab pe care îl va folosi pentru a construi prototipuri ale proiectelor sale. InstaLab este un kit complet pentru amenajarea unui laborator privat, cu toate dispozitivele esențiale incluse. Kitul include un osciloscop, un generator de funcții, o sursă de alimentare de laborator, un multimetru digital, o stație de lipit de 120V, aliaje de lipit fără plumb, clești de dezizolat fire și multe altele.

Premiul al doilea este o imprimantă 3D Lulzbot, iar câștigătorii de la nivelul următor vor primi un kit Back to School care include un extractor de fum, un set Adafruit Parts Pal, un kit Arduino Seeed Grove, un set de scule Sparkfun Deluxe, o sursă de alimentare de laborator și un Analog Discovery 2.

În plus, toți participanții își pot înscrie numele și datele de contact pentru a fi eligibili să câștige un PyGamer, un dispozitiv portabil entry-level pentru jocuri DIY. Conținutul premiilor poate varia în funcție de regiunea solicitantului, dar premiul va avea o valoare echivalentă.

Concursul este deschis oricărui student cu o adresă validă de e-mail de la universitate. Pentru a afla mai multe sau pentru a participa la tragerea la sorți Back2School, vizitați site-ul Digi-Key aici. Înscrierile sunt deschise în perioada 25 august – 11 noiembrie 2021, iar câștigătorii vor fi anunțați la scurt timp după termenul limită de 11 noiembrie.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu